S-a aflat de ce a murit Sinead O’connor

Publicat:

S-a aflat de ce a murit Sinead O’connor

Cauza morţii cântăreţei irlandeze Sinead O’connor a fost dezvăluită la un an de la decesul ei, relatează contactmusic.com, care citează ziarul Irish Independent, potrivit stiripesurse.ro.

Interpreta hitului “Nothing Compares 2 U” a murit la 26 iulie 2023, la vârsta de 56 de ani, iar o copie a certificatului de deces, obţinută de Irish Independent, dezvăluie că moartea artistei a fost rezultatul “exacerbării bolii pulmonare obstructive cronice şi a astmului bronşic, coroborată cu o infecţie de nivel redus de tract respirator inferior”.


Citeşte şi: Erdogan ameninţă Israelul cu intervenţia militară – Stiripesurse.md

John Reynolds, fostul soţ al lui Sinead O’Connor, a înregistrat decesul la începutul acestei luni, după emiterea certificatului de către medicul legist şef din Inner South London, Julian Morris.

S-a aflat de ce a murit Sinead O’connor

Cu toate acestea, biroul medicului legist nu a emis deocamdată o declaraţie oficială.

Apropiaţii cântăreţei au anunţat decesul acesteia, printr-o declaraţie, în iulie 2023. Familia s-a declarat la acel moment “devastată” de veste şi a solicitat respectarea intimităţii. “Cu mare tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Sinead. Familia şi prietenii ei sunt devastaţi şi au solicitat intimitate în acest moment deosebit de dificil”, potrivit declaraţiei.

Cântăreaţa a fost găsită “fără reacţie” într-o proprietate rezidenţială din Londra, decesul său nefiind considerat suspect.

Moartea artistei a survenit la un an după decesul fiului ei, Shane, care s-a sinucis în 2022.

Vedeta muzicală – care şi-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, după ce s-a convertit la islam – a declarat în ultima sa postare pe reţeaua socială X: “De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram două jumătăţi ale aceluiaşi suflet. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Comuniștii și socialiștii au părăsit ședința solemnă din Parlament

Comuniștii și socialiștii au părăsit ședința solemnă din Parlament Comuniștii și socialiștii au părăsit ședința solemnă din Parlament dedicată Zilei Constituției. Citește și: Recean în...

Franţa a picat iar victima sabotajelor! Au fost tăiate cablurile de fibră optică

Franţa a picat iar victima sabotajelor! Au fost tăiate cablurile de fibră optică ''Sabotaje nocturne'' care au afectat reţelele de fibră optică ale mai multor operatori,...

VIDEO// Recean în Parlament: „Trebuie să fim realiști…”

VIDEO// Recean în Parlament: „Trebuie să fim realiști...” Șeful Guvernului de la Chișinău, Dorin Recean, consideră că în Republica Moldova încă se „duce o luptă...

Dodon vorbeşte despre boicotarea ‘referendumului-capcană’

Dodon vorbeşte despre boicotarea 'referendumului-capcană' Adevăratul scop al referendumului electoral organizat de autoritățile Moldovei pe 20 octombrie nu este integrarea în Uniunea Europeană, ci modificarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.