S-au trezit milionari după ce au găsit lozul câștigător uitat într-o carte

Publicat:

Un cuplu din Quebec a câştigat un milion de dolari canadieni la loterie după ce a găsit un bilet câştigător uitat timp de un an de zile într-o carte, a anunţat miercuri societatea publică Loto-Quebec, relatează AFP, potrivit agerpres.

Nicole Pedneault şi Roger Larocque au descoperit abia weekendul trecut că aveau un bilet câştigător pentru o extragere loto din 5 aprilie 2018.


Citește și: Deputații britanici sunt de acord cu amânarea Brexit-ului

Căutând o carte despre Japonia pentru nepotul lor, care pregătea o prezentare despre această ţară, Nicole Pedneault a observat ceva care a alunecat din interiorul cărţii – un bilet de loterie de 100 de dolari pe care cuplul l-a cumpărat de Valentine’s Day în 2018.

“Dacă nepotul meu nu mi-ar fi cerut să-i împrumut o carte pentru prezentarea lui, n-aş fi găsit niciodată biletul la timp”, a spus dna Pedneault.

Citește și: Pompeo îi avertizează pe turci să nu intre ‘unilateral’ în Siria

“Primul lucru pe care l-am făcut când am descoperit biletul, a fost să verific termenul limită până la care puteam revendica premiul pe site-ul Loto-Quebec”, a spus ea.

Biletul era încă valabil, dar nu pentru mult timp: doar până vineri, 5 aprilie 2019.

“Este un noroc că l-am găsit în ultimul moment”, a spus femeia, care a revendicat cecul de 1 milion de dolari canadieni (667.000 de euro).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21 Judocanul Vadim Ghimbovschi (90 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial...

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.