X

SAG-AFTRA a publicat un răspuns amuzant după ce Trump a demisionat din acest sindicat

SAG-AFTRA (Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists) a publicat o replică memorabilă joi, după ce Donald Trump a anunţat că demisionează din Sindicatul actorilor americani înainte de o şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul acestei confederaţii sindicale, informează DPA, potrivit agerpres.

SAG-AFTRA a publicat o declaraţie extrem de scurtă, formată doar din două cuvinte: “Vă mulţumim!”.

Citește și : Indonezia INTERZICE obligativitatea purtării vălului islamic în şcoli

Acest răspuns caustic a fost dat publicităţii după ce Donald Trump a trimis Sindicatului actorilor americani o scrisoare redactată pe un ton irascibil, prin care a anunţat că “îşi revocă” statutul de membru al SAG.

“Vă scriu astăzi în legătură cu aşa-zisa audiere a Comisiei de Disciplină, organizată cu scopul de a îmi revoca statutul de membru al sindicatului. Cui îi pasă!”, a scris Donald Trump în acel document.

“Deşi nu cunosc prea bine munca voastră, sunt foarte mândru de munca mea la filme precum ‘Home Alone 2’, ‘Zoolander’ şi ‘Wall Street'”, a adăugat fostul preşedinte american, numind apoi alte câteva producţii în care a jucat, inclusiv reality-show-ul “The Apprentice”.

“Vă trimit această scrisoare pentru a vă informa despre demisia mea imediată din SAG-AFTRA. Nu aţi făcut nimic pentru mine”, a continuat Donald Trump.

Donald Trump, care a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Joe Biden, a fost membru al acestui sindicat timp de peste 30 de ani.

Fostul preşedinte era pe punctul de a fi audiat şi judecat de Comisia de Disciplină, după ce a fost acuzat că a încălcat statutul sindicatului.

Citește și : Vaticanul cere o întrunire a Consiliului de Securitate al ONU pe tema accesului la vaccinuri

“Acuzaţiile citează cu precădere rolul jucat de Trump la incitarea atacurilor comise asupra Capitoliului din Washington pe 6 ianuarie şi susţinerea unei campanii nesăbuite de dezinformare pentru a discredita şi, în cele din urmă, a ameninţa siguranţa jurnaliştilor, dintre care mulţi sunt membri ai SAG-AFTRA”, a anunţat luna trecută acest sindicat.

“Aceste acuzaţii impun adoptarea celei mai severe dintre pedepsele de care dispune SAF-AFTRA: expulzarea din rândul membrilor săi”, au explicat reprezentanţii SAG.

Tags: CapitoliuDonald TrumpJoe BidenSAG-AFTRA
Categorii: Știrile zilei