X

Saga ‘John Wick’, cu Keanu Reeves în rolul principal, în pregătire

Saga ‘John Wick’, cu Keanu Reeves în rolul principal, în pregătire

Saga “John Wick” va ajunge pe micul ecran. Un serial bazat pe această franciză, cu Keanu Reeves în rolul principal, este în curs de dezvoltare la Lionsgate Television, potrivit Variety.

Intitulat “John Wick: Under the High Table”, programul, conceput de Robert Levine (The Old Man, Black Sails), va avea loc imediat după evenimentele descrise în filmul John Wick 4, lansat în martie 2023, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Produs de Keanu Reeves, Basil Iwanyk, Erica Lee şi Chad Stahelski, proiectul promite să “combine universurile noi şi vechi şi să-l propulseze pe John Wick într-o nouă eră”.

“John Wick a lăsat lumea Înaltei Mese într-o poziţie precară şi multe personaje noi vor căuta să îşi facă un nume, în timp ce alţi protagonişti iconici ai francizei vor rămâne ataşaţi de vechea ordine mondială”, se arată în sinopsis.

Aceasta va fi a doua serie spin-off din franciză după “The Continental: Based on the Universe of John Wick”, lansată în 2023 pe Prime Video, care se concentrează pe tinereţea personajului lui Winston şi pe hotelul care găzduieşte asasinii.

Datorită succesului global al francizei, un al cincilea film “John Wick” este, de asemenea, în pregătire, în timp ce un spin-off despre o femeie asasin, interpretată de Ana de Armas, este în curs de dezvoltare la Lionsgate.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

În mai anul trecut, publicaţia americană Variety a dezvăluit, de asemenea, că un lungmetraj dedicat personajului Caine, interpretat de Donnie Yen în filmul original, va vedea în curând lumina zilei.

Tags: John WickKeanu Reevesserial
Diverse