Salman Khan a fost muşcat de şarpe în ziua de Crăciun

Publicat:

Vedeta de la Bollywood Salman Khan a povestit că a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun, informează AFP, potrivit agerpres.

Copilul teribil al cinema-ului indian şi obiectul unui adevărat cult în ţara sa natală, actorul în vârstă de 56 de ani le-a povestit luni jurnaliştilor că a fost muşcat în două rânduri de un şarpe pe care încerca să-l alunge din casa sa de la ţară situată în apropiere de Mumbai.


Înarmat cu un băţ, ”am ridicat delicat şarpele şi l-am scos afară după care acesta s-a încolăcit în jurul băţului şi a început să se tragă în sus”.

Sătenii au început imediat ”să strige ‘spital, spital, spital’ (…) Se crease o agitaţie atât de mare, şarpele era puţin veninos şi m-a muşcat din nou”.

După ce a ajuns la spital, actorului i-a fost administrat un ser antivenin, a fost ţinut sub observaţie şi externat după şase ore.

În ciuda controverselor, Khan este una dintre cele mai mari celebrităţi de la Bollywood.

Actorul a fost găsit vinovat de moartea unui om al străzii pe care l-a accidentat cu maşina în 2002. Starul a fost apoi achitat.

În 2018 a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea ilegală a unor animale din specii protejate în urmă cu 20 de ani, acuzaţii pe care actorul le-a negat.

Khan a precizat că şarpele care l-a muşcat a fost eliberat în sălbăticie.

În India s-au înregistrat anual circa 58.000 de decese ca urmare a muşcăturilor de şarpe – echivalentul a 160 pe zi – în perioada 2000-2019, potrivit unui studiu publicat anul trecut.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parlamentari ucraineni cer scăderea vârstei de recrutare de la 25 la 20 de ani

Parlamentari ucraineni cer scăderea vârstei de recrutare de la 25 la 20 de ani Autorităţile ucrainene au anunţat vineri confiscarea unor sume de bani în...

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar În circa cinci miliarde de ani, Soarele va intra...

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o ‘amenințare existențială’ din cauza crizei climatice

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o 'amenințare existențială' din cauza crizei climatice Cele mai importante stațiuni de schi din...

Începe ‘sezonul’ Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024

Începe 'sezonul' Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024 Premiile Nobel din 2024 vor fi decernate începând cu 8 octombrie, când Academia Regală...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.