X

Salvare dramatică în Thailanda: O fată de doar 19 luni a fost scoasă dintr-un puț adânc

O fată de doar 19 luni a fost salvată de autorități după ce a căzut într-o fântână adâncă din nordul Thailandei, informează mediafax.

Copilul în vârstă de 19 luni a căzut în puțul adânc de 13 metri în timp ce se juca luni după-amiază în provincia Tak, în apropiere de granița cu Myanmar, potrivit BBC.

Citește și : Damascul promite ONU că ajutorul cerut va ajunge la toţi sirienii

Autoritățile au lansat o operațiune de salvare peste noapte, după ce părinții fetei au dat alarma. Ea a căzut printr-o gaură de 30 de centimetri lățime fiind lăsată nesupravegheată de adulții aflați la muncă. Părinții nu au reușit să găsească copilul în timpul pauzei, dar au auzit plânsete venind din fântâna din apropiere.

Echipele de salvare au fost nevoite să lucreze toată noaptea folosind un excavator mecanic, cu care au săpat o groapă adâncă de 10 metri lângă puț. În timpul operațiunii a fost pompat oxigen în fântână pentru a permite copilului să respire.

Citește și : Opt luptători au fost salvaţi de sub dărâmături în Turcia (VIDEO)

La finalul operațiunii, salvatorii au săpat cu lopețile pentru a nu provoca o surpare. După ce a fost scoasă la suprafață, victima a fost dusă la spital și tratată pentru răni minore, au declarat oficialii.

Tags: MyanmarThailanda
Categorii: Știrile zilei