X

Sandu, la Spitalul Clinic Municipal de Copii: Vom continua să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți serviciile de sănătate

Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” a primit astăzi un tomograf computerizat.

La evenimentul de transmitere a dispozitivului medical a participat și Președinta Maia Sandu.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

„Acest echipament modern va ajuta medicii să salveze viețile copiilor prin diagnosticarea corectă și în timp util a problemelor de sănătate”, a menționat șefa statului.

Dotarea spitalului cu un tomograf computerizat a fost posibilă datorită donației din partea Guvernului Japoniei, care a livrat echipamente medicale în sumă de peste 15 milioane de lei pentru Spitalul Clinic Municipal „Valentin Ignatenco”.

Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

„În ultimii ani, ne-am angajat într-un efort serios de modernizare a spitalelor din țară. Pe parcursul acestui an, 12 instituții medico-sanitare de nivel republican, municipal și raional vor beneficia de tomografe computerizate. Le-am mulțumit angajaților spitalului pentru munca de zi cu zi dedicată sănătății copiilor. Vom continua să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți serviciile de sănătate și pentru a oferi o viață demnă pentru cetățenii noștri”, a spus Președinta. 

Tags: Maia SandusănătatespitalValentin Ignatenco
Categorii: PoliticăSănătateȘtirile zilei