Sângele apă nu se face! Fratele lui Trump vrea să blocheze o carte care compromite familia preşedintelui american

Publicat:

Un frate al preşedintelui american Donald Trump, Robert S. Trump, a făcut recurs în justiţie cu scopul de a bloca publicarea unei cărţi explozive despre familie, scrisă de către o nepoată a locatarului Casei Albe, Mary Trump, dezvăluie The New York Times (NYT), relatează AFP, potrivit news.ro.

Cartea – intitulată ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man” urmează să apară la 28 iulie.


Citeşte şi: Trump îşi laudă zidul: ‘A oprit COVIDUL, a oprit TOTUL!’

Robert S. Trump a cerut unui tribunal din Queens, la New York, să împiedice publicarea cărţii lui Mary Trump, pe care o acuză de încălcarea unui acord de confidenţialitate pe care l-ar fi semnat în legătură cu moştenirea lui Fred Trump, bunicul său – tatăl lui Donald Trump.

”Încercarea sa de a ne dramatiza şi denatura relaţiile de familie după toţi aceşti ani, cu scopul de a profita financiar, este atât o mascaradă, cât şi o nedreptate făcută memoriei (…) părinţilor noştri iubiţi”, apreciază într-un comunicat, citat de ziar, Robert S. Trump.

”Restul familiei şi cu mine suntem atât de mândri de minunatul meu frate, preşedintele, iar noi considerăm acţiunile lui Mary o adevărată ruşine”, afirmă el.

Potrivit editurii Simon & Schuster, aceste memorii pun într-o ”lumină crudă sumbra poveste” a familiei preşedintelui american Donald Trump.

În această carte de 240 de pagini, Mary Trump povesteşte evenimente la care a fost martoră în casa bunicilor săi, la New York.

Citeşte şi: UE va INTERZICE accesul cetăţenilor americani

”Ea descrie un coşmar de traumatisme, relaţii distructive şi un amestec tragic de neglijenţă şi abuz”, dă asigurări editura.

Potrivit site-ului de ştiri Daily Beast, Mary Trump ar urma să dezvăluie că ea este principala sursă a unei mari anchete cu privire la finanţele lui Donald Trump publicată de cotidianul New York Times.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar În circa cinci miliarde de ani, Soarele va intra...

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o ‘amenințare existențială’ din cauza crizei climatice

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o 'amenințare existențială' din cauza crizei climatice Cele mai importante stațiuni de schi din...

Începe ‘sezonul’ Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024

Începe 'sezonul' Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024 Premiile Nobel din 2024 vor fi decernate începând cu 8 octombrie, când Academia Regală...

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân – studiu

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân - studiu Un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția a identificat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.