Șansă reacționează la perchezițiile CNA: ‘Nu ne vor în alegeri!’

Publicat:

Șansă reacționează la perchezițiile CNA: ‘Nu ne vor în alegeri!’

Reprezentanții „Șansă” reacționează la perchezițiile efectuate la sediul partidului din Găgăuzia. Partidul „Șansă”, apropiat lui Ilan Șor, a declarat că „toate acțiunile ilegale vor fi contestate” și că acestea sunt „încercări” ale Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de a-i împiedica să participe la alegeri.

„Astăzi dimineață, în Găgăuzia și în mai multe alte regiuni au loc percheziții la membrii partidului nostru – coordonatori, președinții oficiilor teritoriale și unii candidați independenți”, susțin reprezentanții formațiunii, transmite Newsmaker.md.


Citeşte şi: Rusia continuă să penetreze politica și economia României? – Stiripesurse.md

Reprezentanții partidului, apropiat lui Ilan Șor, susțin că „puterea continuă să se răfuiască cu concurenții politici, folosind toate mijloacele și orice pretext pentru a nu-i lăsa să participe la alegeri, care vor avea loc peste câteva zile”.

Șansă reacționează la perchezițiile CNA: ‘Nu ne vor în alegeri!’

„Este evident că PAS recurge la metodele sale murdare obișnuite, de intimidare și presiune. Toate aceste tactici ne sunt foarte bine cunoscute, așa că echipa noastră este pregătită pentru ele! Partidul nostru va continua să lucreze în beneficiul locuitorilor Moldovei, indiferent de cât de disperată este puterea care încearcă să ne împiedice. Partidul „Șansă” își exprimă decisiv nemulțumirea față de încercările de a ne împiedica să participăm la alegeri”, se mai arată în declarația partidului.

„Toate acțiunile ilegale vor fi contestate; haosul nu trebuie să devină normalitate în țara noastră!”, au conchis reprezentanții partidului.

Ofițerii CNA în comun cu IGP și procurorii anticorupție desfășoară percheziții într-un dosar de finanțare ilegală a unor formațiuni politice.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.