Şapte morţi într-un atac la un bar dintr-o staţiune balneară din estul Mexicului

Publicat:

Şapte persoane au fost ucise de gloanţe într-un bar din staţiunea balneară Playa del Carmen din estul Mexicului, un atac probabil legat de traficul de droguri, au anunţat luni autorităţile, informează France Presse, potrivit agerpres.

“Şase persoane au fost ucise pe loc şi una a decedat în timpul transferului la spital” după atacul de duminică seară, a declarat la un canal de televiziune local secretarul pentru securitate publică din statul Quintana Roo, Alberto Capella.


Citește și : Turcia: Opozantul Eren Erdem, eliberat după şase luni de detenţie

Potrivit presei locale, barul se află la aproximativ 10 minute de centrul Playa del Carmen, situată în apropiere de Cancun, şi este foarte frecventat în weekend.

Primele elemente ar indica legături cu traficul de droguri, dar nu a avut loc nicio arestare, potrivit lui Alberto Capella.

Regiunea Cancun şi Playa del Carmen, cunoscute pentru plajele cu nisip alb şi apele lor turcoaz, primesc cel mai mare număr de turişti străini în Mexic.

Citește și : Ministrul francez de interne: ”La ultra-violenţă vom opune ultra-fermitate”

Cartelele îşi dispută rutele traficului de droguri.

Mexicul este zguduit de un val de violenţe după ce guvernul a desfăşurat armata pentru a înăbuşi cartelurile de droguri în 2006.

Peste 200.000 de persoane au fost asasinate, dintre care un număr record de 28.711 în 2017. Cifrele preliminare indică faptul că recordul de omucideri a fost din nou bătut în 2018.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

FOTO – David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate

David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate David și Victoria Beckham au purtat...

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.