Șapte morți și zeci de dispăruți în urma unei uriașe alunecări de teren în estul Indiei

Publicat:

Șapte persoane au murit și 55 sunt dispărute în urma unei masive alunecări de teren în estul Indiei, potrivit Reuters , informează mediafax.

Cel puțin șapte persoane au murit și alte 55 sunt dispărute în urma unei alunecări masive de teren într-o zonă izolată din statul indian Manipur din nord-estul țării, au anunțat joi oficialii locali.


Citește și : Medvedev: Orice încercare de intruziune în Crimeea ar putea declanşa al treilea război mondial

Alunecarea de teren s-a produs pe un șantier de construcții feroviare la primele ore ale dimineții. Salvatorii s-au luptat cu ploaia abundentă și vremea nefavorabilă pentru a scoate 19 supraviețuitori dintre dărâmături, dar au declarat că probabilitatea de a găsi mai mulți este redusă.

„În total au fost aproximativ 81 de persoane. Șansele de supraviețuire ale celor 55 de persoane rămase sunt foarte mici, având în vedere faptul că alunecarea de teren a avut loc în jurul orei 2 dimineața”, a declarat, pentru Reuters, Haulianlal Guite, un magistrat din districtul Noney din Manipur.

Citește și : Un politician proeminent din opoziția rusească, reținut la Moscova

În această lună, ploi fără precedent au lovit regiunile din nord-estul Indiei și din statul vecin Bangladesh, provocând moartea a peste 150 de persoane.

Milioane de oameni au fost strămutați din cauza inundațiilor catastrofale din ultimele săptămâni, iar în unele zone joase casele au fost luate de apă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ministerul Apărării va putea iniția testarea cu utilizarea poligrafului

Ministerul Apărării va putea iniția testarea cu utilizarea poligrafului Ministerului Apărării i se va acorda dreptul de inițiere a testării cu utilizarea poligrafului a persoanelor...

ONU: Condamnarea jurnalistului american Evan Gershkovich în Rusia ridică ‘mari îngrijorări’

ONU: Condamnarea jurnalistului american Evan Gershkovich în Rusia ridică 'mari îngrijorări' Condamnarea, vineri, în Rusia, a jurnalistului american Evan Gershkovich la 16 ani de închisoare...

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a...

Lotul olimpic național a obținut două medalii de bronz și două mențiuni de onoare la Olimpiada Europeană de Fizică

Lotul olimpic național a obținut două medalii de bronz și două mențiuni de onoare la Olimpiada Europeană de Fizică Lotul olimpic al Republicii Moldova a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.