Şapte persoane, între care şi un copil, ucise de un grup înarmat într-o stațiune din centrul Mexicului

Publicat:

Șapte persoane, inclusiv un copil, au fost ucise sâmbătă de un grup înarmat care a atacat parcul acvatic Palma din statul Guanajuato, Mexic, informează mediafax.

Bărbați înarmați au ucis sâmbătă un copil și alte 6 persoane după ce au luat cu asalt o stațiune din statul Guanajuato, în centrul Mexicului, au anunțat autoritățile, într-o regiune tot mai afectată de violențele unor traficanți de droguri.


Citește și : G7 a convenit să ceară reducerea consumului de gaze şi creşterea energiei electrice

Imaginile arată urmările atacului într-o stațiune din micul oraș Cortazar, la aproximativ 65 km sud de orașul Guanajuato.

Nu a fost clar cine s-a aflat în spatele împușcăturilor care au ucis copilul de șapte ani, trei bărbați și trei femei, a declarat departamentul local de securitate din Cortazar. O persoană a fost grav rănită în stațiunea La Palma.

Dar în ultimii ani, cartelurile de droguri rivale au dus lupte brutale pentru a controla teritoriul și rutele de trafic prin acest stat.

O înregistrare video realizată la scurt timp după atac a arătat adulți și copii șocați trecând pe lângă cadavre lângă o piscină.

Citește și : Polonia interzice importurile de cereale şi alte produse alimentare din Ucraina

“Sicari puternic înarmați au sosit și asta s-a întâmplat”, a declarat un bărbat neidentificat, folosind un cuvânt pentru asasini plătiți, conform Reuters.

“După atac, agresorii au fugit, dar nu înainte de a provoca daune magazinului stațiunii și de a lua camerele de securitate și monitorul”, a declarat departamentul de securitate al Cortazar într-o declarație.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O femeie a recunoscut că a condus o rețea de proxenetism pentru politicienii din SUA

O femeie a recunoscut că a condus o rețea de proxenetism pentru politicienii din SUA O femeie de 42 de ani a recunoscut că a...

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul Poluarea cu particule de microplastic (particule cu dimensiuni de la 5 milimetri până la...

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Jens Lehmann a fost...

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni Uniunea Europeană examinează posibile soluții de oferire a unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.