Şase paramilitari au fost ucişi în Pakistan

Publicat:

Şase paramilitari au fost ucişi, iar alţi patru răniţi în explozia unei bombe la trecerea autovehiculului lor în provincia Baluchistan, în sud-vestul Pakistanului, a făcut cunoscut marţi o sursă oficială, relatează AFP, potrivit agerpres.

Incidentul s-a produs luni seară în cursul unei patrulări de rutină în districtul Bolan, la circa 80 de kilometri sud-est de capitala provinciei, Quetta.


Citeşte şi: O tătăroaică din Crimeea este numită într-o funcţie-cheie la Kiev

Răniţii au fost internaţi în spital, a precizat un responsabil al poliţiei din Bolan, Murad Kasi.

Atacul nu a fost revendicat, dar separatişti care cer extinderea autonomiei acţionează de mai mulţi ani în această regiune confruntată cu violenţe sectare şi islamiste.

Într-un incident petrecut la începutul lui mai, şase soldaţi au fost ucişi într-un atac similar revendicat de Armata de Eliberare a Baluchistanului, un grup separatist local.

Citeşte şi: Venit minim de bază pentru familiile nevoiaşe spaniole

Bogată în minereuri, provincia Baluchistan, la frontiera cu Afganistanul şi Iranul, este cea mai mare din cele patru provincii federale ale ţării.

Mii de paramilitari efectuează controale de securitate pentru a ajuta poliţia în menţinerea ordinii în zonele instabile ale acestei provincii cu şapte milioane de locuitori.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI) pentru a...

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.