X

Scandal în fotbalul european! Au acceptat oferta, iar apoi i-au lăsat pe cumpărători cu ochii în soare

Scandal în fotbalul european! Au acceptat oferta, iar apoi i-au lăsat pe cumpărători cu ochii în soare

Lyon a vrut să îl transfere pe Said Benrahma (28 de ani) în ultima zi a perioadei de mercato a iernii.

Francezii bătuseră palma cu cei de la West Ham pentru un împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de achiziționare definitivă în schimbul a 15 milioane de euro. Totul a picat, însă, din cauza londonezilor.

Algerianul își dăduse și el acordul pentru mutare și își făcuse bagajele pentru a pleca în Franța, dar transferul a picat din motive ce țin de birocrație.

Concret, cei de la West Ham nu au înscris transferul pe platforma FIFA, iar mutarea nu a putut fi completată până la miezul nopții, astfel că francezii au fost lăsați “cu ochii în soare”.

Citește și Producătorul german Rheinmetall va construi o nouă fabrică pentru a creşte producţia de muniţii de 155 mm pentru Ucraina

Pe site-ul oficial, Lyon a anunțat că va depune apel la FIFA pentru ca transferul să fie, totuși, aprobat, chiar dacă fereastra de transferuri s-a încheiat deja în Ligue 1 și Premier League.

În plus, cei de la Lyon vor cere sancțiuni pentru englezi, despre care au spus că “au demonstrat o lipsă profundă de respect față de FIFA și jucător”.

Tags: europafotbalscandal
Sport