SCANDAL în lumea modei de peste ocean! Un celebru designer este din nou acuzat de agresiuni sexuale

Publicat:

Creatorul de modă american Alexander Wang a fost din nou acuzat de comiterea unor agresiuni sexuale, informează site-ul lavenir.fr., potrivit agerpres.

Dezvăluirea a fost făcută miercuri de postul public britanic BBC, potrivit căruia celebrul designer american ar fi agresat sexual un student într-o discotecă din New York, în anul 2019.


Citeşte şi: Carles Puigdemont riscă să rămână fără imunitate europarlamentară. Spania îl aşteaptă cu cătuşe!

Keaton Bullen, un tânăr de 21 de ani, student la Parsons School of Design din New York, a declarat pentru BBC că a discutat cu Alexander Wang în seara zilei de 24 august 2019 în discoteca Fishbowl, vorbind iniţial despre această universitate newyorkeză, al cărui absolvent este şi celebrul designer american. Apoi, după ce l-a invitat la masa lui şi i-a oferit un pahar de votcă, Alexander Wang l-a atins în zonele intime în timp ce se aflau pe ringul de dans. Potrivit afirmaţiilor sale, tânărul a fost şocat de acel gest şi a părăsit imediat discoteca.

Keaton Bullen nu a depus atunci plângere la poliţie şi explică că a făcut public acel incident abia acum întrucât doreşte să susţină cauza altor bărbaţi care au fost agresaţi şi care sunt trataţi în prezent drept “mincinoşi”.

Paul Tweed, unul dintre avocaţii lui Alexander Wang, susţine că aşteaptă să primească înregistrările făcute de camerele de supraveghere din acea discotecă şi că acestea îl vor exonera pe clientul său.

Alte acuzaţii formulate împotriva lui Alexander Wang au apărut în decembrie 2020, când un model britanic, Owen Mooney, a declarat într-o înregistrare video distribuită pe reţeaua de socializare Tik Tok că designerul l-a atins într-o manieră similară în timpul unui concert organizat într-un club de noapte din New York în ianuarie 2017.

Owen Mooney este reprezentat în instanţă, alături de alţi 10 reclamanţi, de avocata Lisa Bloom, devenită celebră după ce a apărat mai multe victime ale agresiunilor sexuale. Avocata a precizat pentru BBC că nicio procedură judiciară nu a fost deocamdată demarată împotriva lui Alexander Wang.

Citeşte şi: INCENDIU într-o tabără de refugiaţi din Grecia! Un copil a murit!

Primele acuzaţii de agresiune sexuală formulate împotriva creatorului de modă datează de patru ani. Nick Ward, un muncitor în construcţii, în vârstă de 28 de ani, a anunţat atunci pe Twitter că Alexander Wang l-a atins într-o manieră nepotrivită în clubul de noapte Brooklyn Mirage din New York în data de 10 septembrie 2017.

Designerul american, în vârstă de 37 de ani, a negat întotdeauna aceste acuzaţii. În decembrie, el s-a declarat “furios că aceste minciuni sunt prezentate ca fapte dovedite”. “Nu m-am comportat niciodată astfel şi nici nu o voi face vreodată”, a adăugat Alexander Wang.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI) pentru a...

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.