X

Scandal la Consiliul Municipal Bălți: Mai mulți membri au părăsit sala

Scandal la Consiliul Municipal Bălți: Mai mulți membri au părăsit sala

Dispute la ședința Consiliului Municipal Bălți. Mai mulți consilieri din diferite fracțiuni au părăsit ședința, după ce nu au fost de acord cu unele subiecte care au fost introduse pe ordinea de zi în ultimul moment de către fracțiunea majoritară.

„Încă o dată repet, vă aduc aminte că ați votat pentru Codul de etică a consilierilor municipali în cadrul Consiliului. De aceea vă îndemn să fiți raționali, liniștiți și să respectați regulile pentru care ați votat ridicând mâna”, a spus un consilier, transmite tvn.md.

„Suntem oameni cu cultură înaltă, educați, cu studii superioare, nu ne face față să ne purtăm în halul acesta. Și acum revin la ordinea de zi. Da, Slava Bogu”, a spus Elena Grițco, consilier municipal din partea PP Partidul Nostru.

Citeşte şi: Rusia continuă să penetreze politica și economia României? – Stiripesurse.md

„La mijlocul ședinței Consiliului Municipal, fracțiunea majoritară roagă să se întrerupă ședința pentru întrebările adăugătoare care toate țin de terenuri. Încă o dată arată cât la momentul actual este politizată Primăria și ce se petrece în municipiul Bălți la acest moment. Eu în asta nu vreau să particip și fracțiunea socialiștilor părăsește ședința. Puteți discuta ce doriți, dar vouă rușine!”, a spus Sergei Gramma, consilier municipal din partea PSRM.

După pauza de 10 minute, anunțată de fracțiunea majoritară, ședința a continuat cu doar 19 consilieri.

Scandal la Consiliul Municipal Bălți: Mai mulți membri au părăsit sala

„Faptul că au părăsit toți ședința, fracțiunea socialiștilor, fracțiunea Partidului Nostru și Burlacu, am impresia că toți se fierb într-o oală și probabil, este doar părerea mea, ar fi o înțelegere între ei ascunsă”, a declarat Cristina Craievscaia-Derenova, consilier municipal din partea PP Partidul Schimbării.

Consiliul Municipal Bălți în acest mandat a fost constituit din 35 de consilieri.

Tags: Consiliul Municipal BălțiCristina Craievscaia-DerenovaElena GrițcoPartidul NostruPartidul SchimbăriiPartidul Socialiştilor (PSRM)Sergei Gramma
Categorii: PoliticăȘtirile zilei