SCANDAL la Oscar! Will Smith L-A POCNIT pe Chris Rock: Ipocriții de la Hollywood au cele mai multe priorități deformate

Publicat:

Hollywood-ul ‘trezit’ are cu siguranță cele mai deformate priorități.

În primele 147 de minute ale celei mai intense ceremonii a premiilor Oscar din istorie, milioanele de telespectatori în scădere rapidă au fost tratați cu o combinație de predicări despre cauzele corecte din punct de vedere politic și de distrugere a tot ceea ce disprețuiește atât de mult stânga despre America de astăzi, transmite Daily Mail.


În mod previzibil, Legea privind drepturile părinților în educație din Florida, masculinitatea toxică, răul așa-ziselor „femei albe insuportabile” numite Karen chemarea polițiștilor asupra femeilor de culoare și albii care încercau să înțeleagă „Twitterul negru” au fost toate chestiuni considerate demne de dispreț din dreapta pe prezentatoare Wanda Sykes, Amy Schumer și Regina Hall.

În schimb, drepturile trans, diferența de salariu între femei și bărbați de la Hollywood și drepturile de vot din Texas au fost doar câteva dintre cauzele tipice de extrema stângă despre care s-a „glumit” în ceea ce a fost cândva cea mai mare noapte în divertisment, în ciuda promisiunilor organizatorilor de a evita dogma de coborâre în ‘trezire’, care a dus ratingurile la un nivel SCĂZUT record anul trecut.

Dar apoi Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith – frumos cheală la ceremonie după ce și-a dezvăluit lupta cu alopecia – care a jucat în GI Jane 2 și orice simț a ceea ce este corect părea să fie aruncat pe fereastră.

Nu a existat nicio indignare morală; şi ce dacă tocmai fusese comisă o infracţiune pe scenă; nicio explicație pentru copiii care se uită la televizor în direct din întreaga lume că violența nu ar trebui să fie niciodată răspunsul la cel mai ofensator dintre comentarii.

Cineva ar putea fi iertat să crezi că te uiți la o scenetă elaborată de la început, având în vedere reacția obișnuită a lui Rock la palma lui Smith și replica lui iute: „Will Smith m-a rupt cu bătaia”.

Dar când Smith s-a întors la locul său și a țipat de două ori: „Ține numele soției mele departe de gura ta nenorocită”, a fost clar că amestecul de plic câștigător La La Land/Moonlight nu mai era cel mai controversat moment din istoria premiilor Oscar.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith, la premiile Oscar aseară.

Ți-ai imagina că audiența extrem de corectă din punct de vedere politic, atât de mare în probleme de justiție socială, s-ar fi luat în brațe cu privire la gestul la care tocmai asistaseră în direct?

Nu, dimpotrivă. Smith, departe de a fi târât afară de oamenii de la Security, era pe cale să devină toast-ul unui ‘Woke Hollywood’.

El a fost premiat cu Oscarul pentru cel mai bun actor doar 43 de minute mai târziu, iar agresiunea fizică pe scenă a unui coleg de culoare părea să nu fi contat pentru nimeni.

Au fost urale masive; lacrimi de la multe dintre vedetele prezente; chiar și o ovație în picioare, în ciuda faptului că Smith nu și-a cerut scuze directe lui Rock pentru palma văzută de întreaga lume și părea mai preocupat dacă va fi invitat înapoi la Oscar în viitor.

Acum, înțeleg de ce există o oarecare simpatie pentru Will Smith în această situație.

După ce l-am cunoscut, pot garanta faptul că este unul dintre cei mai drăguți bărbați de la Hollywood, hotărât cu picioarele pe pământ, cu timp pentru toată lumea, spre deosebire de majoritatea actorilor de top pe care îi întâlnesc de obicei.

Mulți vor crede că Smith a dat dovadă de cavalerism de modă veche pentru că și-a apărat soția.

Iar Rock, un comediant slobod la gurăi, l-a avut de mult pe Smith în vizor la Oscaruri.

Feuda celor doi datează de la concertul său de găzduire din 2016, când Jada a refuzat să participe la ceremonie din cauza a ceea ce ea a considerat o lipsă de diversitate. Rock a glumit pe scenă: „Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat.”

Doi ani mai târziu, când Smith a postat pe Instagram un omagiu de ziua de naștere fostei sale soții Sheree Zampino, Rock a continuat cearta comentând: ‘Uau. Ai o soție foarte înțelegătoare.’

Gluma din seara asta nu a părut inițial să-l supere pe Will, care a râs în timp ce Rock a spus: „Jada, te iubesc. GI Jane 2, abia aștept să-l văd.’

Pe măsură ce cuplul a devenit mai agitat înainte ca Smith să urce pe scenă, Rock a încercat să-i liniștească râzând: „Asta a fost una bună, OK”.

În pauză publicitară de după atac, părea să nu existe nicio încercare oficială de a interveni sau de a-l mustra pe Smith.

În schimb, Tyler Perry și Denzel Washington i-au susținut o discuție motivațională, care i-au spus: „În momentul cel mai înalt, fii atent, atunci diavolul vine după tine”. Apoi a fost îmbrățișat de Bradley Cooper.

În timp ce a urcat pe scenă după ce și-a câștigat Oscarul pentru a ține un discurs de acceptare divagator și încărcat emoțional, Smith și-a legat comportamentul de timpul în care a jucat rolul tatălui Venus și al Serenei, Richard Williams, pe care l-a descris drept un „apărător feroce al familiei sale”.

Jada Pinkett Smith a fost frumoasă şi cheală la ceremonia din Los Angeles aseară, după ce și-a dezvăluit lupta cu alopecia.

Will a plâns în hohote: „Știu că, pentru a face ceea ce facem noi, trebuie să poți accepta abuzul, trebuie să poți face oamenii să vorbească nebuneşte despre tine. În această afacere te confrunţi cu oameni oameni care nu îţi arată pic de respect – și trebuie să zâmbești și să te prefaci că e în regulă.

Smith și-a cerut apoi scuze Academiei și colegilor săi nominalizați, dar nu și lui Rock, omul pe care tocmai îl lovise.

Și, în ciuda faptului că a agresat un bărbat la televizor în direct, Smith a sugerat şi mimat că vrea să devină un „vas pentru dragoste” și „ambasador pentru dragoste, grijă și îngrijorare”.

În acțiunea sa finală, el a concluzionat: „Arta imită viața – arăt ca tatăl nebun, așa cum au spus despre Richard Williams. Dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești.

Din păcate, asta nu este suficient de bine. Dragostea nu poate justifica niciodată un atac fizic neprovocat asupra cuiva care face o glumă ușor nepotrivită despre soția ta.

Will Smith își sărută soția Jada Pinkett Smith în timp ce primește ovații în picioare după câștigarea unui premiu Oscar aseară

Smith a urcat pe scenă după ce și-a câștigat Oscarul pentru a ține un discurs de acceptare divagator și încărcat emoțional

Amintiți-vă, acesta este același bărbat care în 2015 s-a întors în orașul său natal, Philadelphia, pentru a mărșălui împotriva violenței.

Apropo, vreau să subliniez că nu cer anularea lui Will Smith. Spre deosebire de cei din stânga, cred că chiar și cei mai faimoși oameni trebuie să poată face greșeli foarte publice și să caute reabilitarea.

Dar pentru a face acest lucru, Smith trebuie să recunoască mai întâi că furia lui nu a justificat un atac asupra lui Rock și ar trebui să-și ceară scuze pe deplin comicului, care a fost incredibil de grațios refuzând să depună o plângere la poliţie cu privire la acest incident.

Imaginează-ți doar reacția dacă ar fi fost un actor alb care l-ar fi atacat Rock. Nu cred că vedetele de la Hollywood s-ar alinia pentru a-l apăra pe Smith pe covorul roșu la petrecerile de după Oscar, așa cum au fost astăzi.

Rusine șefilor de la Oscar, care au refuzat să-l condamne în mod direct pe Smith, lansând o declarație ticăloasă pe care scria: „Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară suntem încântați să sărbătorim câștigătorii noștri la a 94-a gală a premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume.”

Credeți sau nu, acesta nu a fost singurul exemplu clar de ipocrizie de rang de la Hollywood la Oscaruri.

Înainte de palma lui Smith, co-gazda Regina Hall a târât pe scenă patru celebrități masculine cărora le-a plăcut – Bradley Cooper, Tyler Perry, Timothee Chalamet și Simu Liu – să le supună la ceea ce ar fi considerată hărțuire sexuală evidentă dacă genurile ar fi inversate.

În timp ce stăteau la coadă lângă ea pentru a răspândi râsul din partea publicului, Hall le-a spus: „Veți avea nevoie de un test PCR profund. Va fi un test Covid rapid tipic – vei veni în culise, vei da jos masca dacă ai una – și hainele – iar eu o să-ți tamponez partea din spate a gurii cu limba. Și o să facem și alte lucruri ciudate, pe care le voi înregistra pentru protocolul Academiei.

Apoi, făcând un pas mai departe, i-a mângâiat fizic pe următorii doi prezentatori bărbați care au urcat pe scenă – Josh Brolin și Jason Mamoa – atingându-i literalmente pe coapse și pe fund, ca parte a glumiţei ei continuue despre dorința de a-şi găsi un bărbat.

Acum sunt cu toții pentru acest tip de comedie fizică revoltătoare, dar este ipocrizia celui mai trezit public din lume care crede că exploatarea sexuală crudă a bărbaților este în regulă, atunci când un astfel de tratament față de femei de către un bărbat, chiar și în contextul unei glume , ar fi considerată o infracțiune anulabilă.

Imaginați-vă doar dacă un comedian masculin la fel de revoltător ca Ricky Gervais ar fi ales patru tinere actrițe de sex feminin din publicul care i-a plăcut și le-ar fi făcut să asculte o lungă aluzie provocatoare din punct de vedere sexual, înainte de a se simți trezite de două prezentatoare de premii.

În calitate de comediant, David Spade a postat pe Twitter: „Dacă acesta ar fi o gazdă de sex masculin”.

Mai târziu, în cadrul emisiunii, Hall a primit mai multe aplauze isterice pentru că s-a îmbrăcat ca Tammy Faye și a spus: „Întotdeauna mi-am dorit să joc rolul unei doamne albe nebună”.

În epoca ‘blackface’, o astfel de glumă a fost din nou culmea ipocriziei, iar elita de la Hollywooda ridicat din umeri.

A, și vorbind despre ipocrizie, a fost încă un eveniment de celebritate în care cei de la A-listeri au putut să se plimbe fără mască, în timp ce simplii muritori care stăteau în Dolby Arena au primit ordin să rămână cu botniţa pusă.

Una peste alta, acestea au fost într-adevăr cele mai neplăcute Oscaruri din toate timpurile, o instituție culturală arsă metaforic din temelii, cu ipocrizie ‘trezită’, comportament de rigolă și nominalizați în film pe care nimeni nu dă doi bani (dar cel puțin fermecătorul ‘Coda’ a triumfat peste cumplitul ‘The Power of the Dog’ la cel mai bun film într-o victorie surpriză).

Un Chris Rock proaspăt pălmuit s-a înșelat când a declarat: „Aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii”.

Improvizaţia eşuată a lui Will Smith poate să fi salvat Oscarurile de la o totală irelevanță culturală, dar acum se află într-o spirală ‘wokw’ de declin terminal.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O vacanță altfel, comparabilă ca preț cu resorturile turcești, la bordul unui iaht: ‘Perfectă pentru familiile cu copii’

O vacanță altfel, comparabilă ca preț cu resorturile turcești, la bordul unui iaht: 'Perfectă pentru familiile cu copii' Pe grupurile de socializare de pe Facebook...

Evenimentele Zilei de 2 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 2 iulie în Istorie 2 iulie este a 183-a zi a calendarului gregorian și a 184-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de 2...

Horoscop 2 iulie 2024

Horoscop 2 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Leii sunt foarte invidiaţi în această perioadă, în timp ce Racii depind de...

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani Fondurile suverane din Orientul Mijlociu au fost responsabile pentru mai mult...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.