X

Scandal sexual în Guvern? Ministrul vizat dezminte: „E un fals…”

Scandal sexual în Guvern? Ministrul vizat dezminte: „E un fals…”

Un ministru din Cabinetul lui Dorin Recean este acuzat că ar fi „călcat strâmb”.  Pe câteva canale de Telegram au apărut imagini video în care o tânără recunoaște că a avut relații intime cu „un ministru din Moldova”. În continuare, fata arată poze cu acel ministru, iar autorii imaginilor pretind că ar fi vorba despre ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

Citește și: Sindicaliștii cer majorarea salariilor angajaților din educație și cercetare

La rândul său, ministrul vizat dezminte și invocă că imaginile sunt „un fals”.

„O nouă zi – un nou fals. Când un șoricel e călcat pe coadă, nu te aștepți ca acesta să tacă. Te aștepți la țipete isterice”, a comentat Alaiba.

Mai mult, ministrul pretinde că ceea ce i se întâmplă este „o răzbunare a  corupților adăpostiți la Kremlin”. Totodată, Alaiba sugerează că „falsul” a fost lansat de socialiști al cărui candidat deține, inclusiv cetățenia României, fapt despre care s-a aflat recent.

„Prin coincidență, acest fals care putea fi lansat oricând, e lansat agil azi pentru a acoperi știrea rușinoasă despre cum un candidat de-al Kremlinului are cetățenie română. O tentativă de doi bani”, a menționat Alaiba.

Ministrul invocă că imaginile au fost trucate și face apel la „vigilență”.  

Tags: Dumitru Alaibascandal Guvernscandal sexual
Știrile zilei