X

Scandalul în PSDE ia amploare. Diacov îl acuză pe Sula

Scandalul în PSDE ia amploare. Diacov îl acuză pe Sula

Fostul președinte de onoare al PDM, Dumitri Diacov, lansează acuzații dure în adresa liderului PSDE, Ion Sula, după scandalul iscat în interiorul formațiunii.

Citește și:

„Eu nu am acceptat schimbarea denumirii partidului, dar și să fiu membru al PSDE, sub paravanul acestei pseudo reforme. Până acum eu nu m-am implicat în activitatea PSDE, nu am încercat să influențez pe cineva cum să voteze la ultima ședință… Sunt la fel de revoltat privind situația din interiorul PSDE ca și restul activului. Trebuie să recunoaștem, dl Sula s-a ales cu funcția de președinte de partid în urma unui complot organizat în fostul PDM la ultimul congres. Iar această abordare nedemocratică și de intoleranță față de problemele și preferințele membrilor partidului a răbufnit pe parcurs și culminat acum cu această criză existențială în desfășurare”,  a declarat fondatorul PSDE, Dumitru Diacov.

Diacov a explodat după scandalul din interiorul formațiunii, când Eremei Priseajniuc a anunțat că renunță la funcția de vicepreședinte și, în general, părăsește rândurile formațiunii.

Precizăm că Priseajniuc s-a arătat revoltat de procesul de desemnare al candidatului PSDE pentru alegerile prezidențiale, care, în opinia lui, a fost „grav compromis”, fiind votat un candidat din afara partidului – pe fostul ministru al Apărării, Valeriu Pleșca.

Tags: Dumitru DiacovIon SulaPSDEscandalValeriu Pleșca
Știrile zilei