X

Scandalul veceurilor ia amploare. Bordiumov s-a enervat: „Trebuie să ceri voie de la cei care n-au făcut nici măcar un veceu din scânduri…”

Scandalul veceurilor ia amploare. Bordiumov s-a enervat: „Trebuie să ceri voie de la cei care n-au făcut nici măcar un veceu din scânduri…”

Scandalul veceurilor publice din Chișinău ia amploare. După ce consilierii PAS din CMC au acuzat echipa primarului Ion Ceban de „irosirea banului public”, șeful Direcției locativ-comunale, Ion Burdiumov a reacționat.  

Citește și: Bălțenii raportează că aud explozii și împușcături

Burdiumov  a mers personal în preajma veceului public din Parcul „Alunelul” și a argumentat, într-o postare video, costul acestuia. Totodată, funcționarul s-a arătat indignat de faptul că în loc să lucreze, este pus în situația să răspundă „minciunilor” și să dea explicații la CNA.

„Noi o să mai construim asemenea veceuri acolo unde va fi necesar.  Pur și simplu nu ne lasă să lucrăm, dar să umblăm să scriem în toată ziua explicații pe la CNA, să dăm răspunsuri la toate minciunile pe Facebook. Am ajuns în momentul în care, nu doar în Chișinău, dar în toată țara, cel care face ceva trebuie să-și ceară voie de la cel care nu doar că nu a construit așa un veceu, dar nici măcar un veceu din cel din scânduri și nici măcar nu a bătut o țintă în el”, a comentat supărat Bordiumov.

Precizăm că tot astăzi, un grup de consilieri PAS în CMC au acuzat echipa primarului Ion Ceban de „irosirea banului public” la construirea veceurilor din Chișinău și au anunțat că vor cere autorităților de profil să investigheze situația.  

Tags: Directia locativ-comunalaIOn Bordiumov despre veceuriscandal PAS - Ceebanveceuri publice Chișinău
Știrile zilei