X

Scaramucci denunţă CÂRTIŢELE de la Casa Albă. ‘Există o conspiraţie de sabotare a preşedintelui Trump’

Cel care a fost pentru foarte scurt timp director de comunicare al Casei Albe, Anthony Scaramucci, sugerează că acolo există oameni ai ‘establishment-ului’ care au pornit o conspiraţie împotriva preşedintelui Donald Trump, scrie publicaţia El Pais, conform agerpres.

Într-un interviu acordat postului american de televiziune ABC, Scaramucci a apreciat că Trump are nevoie de o echipă ‘mai loială’ pentru a-şi proteja agenda politică.

Citeşte şi: ‘EROUL’ din Manchester este acuzat că A FURAT de la victimele salvate

Ceea ce se întâmplă la Washington este că preşedintele (Trump) nu reprezintă clasa ‘establishment-ului’ politic, motiv pentru care oamenii acesteia au decis că vor să-l dea afară‘ de acolo, a apreciat fostul director de comunicare al Casei Albe. El a fost demis de Trump pe 31 iulie după numai 10 zile în această funcţie, în urma folosirii unui limbaj vulgar într-o discuţie cu un jurnalist.

Cred că există elemente la Washington, inclusiv în interiorul Casei Albe, care nu susţin interesele preşedintelui sau agenda sa‘, a insistat Scaramucci.

Referindu-se la frecventele scurgeri de informaţii confidenţiale către presă, el a estimat că preşedintele bănuieşte cine sunt acele persoane din interiorul Casei Albe care transmit aceste informaţii şi care îi sabotează agenda.

Tags: Anthony ScaramucciCasa AlbaDonald TrumpSUA
Categorii: Știrile zilei