X

Șcene șocante într-un troleibuz din Chișinău: O femeie a agresat fizic conductorul și o pasageră după ce a refuzat să achite călătoria

Șcene șocante într-un troleibuz din Chișinău: O femeie a agresat fizic conductorul și o pasageră

O femeie, care era însoțită de un copil, a agresat fizic conductorul și o pasageră a unui troleibuz din Chișinău. Incidentul s-a produs după ce femeia a refuzat să plătească pentru călătorie, iar conductorul a încercat să o escorteze din vehicul. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că făptașa a fost identificată și urmează a fi citată la sectorul de poliție. Aceasta riscă să fie sancționată pentru huliganism nu prea grav. 

Cazul a avut loc într-unul din trolebuzele care circulă pe ruta nr. 1 din Chișinău, în data de 23 iulie. Potrivit informațiilor pe rețelele de socializare, o femeie, care era însoțită de un copil, a refuzat să plătească pentru călătorie și a fost solicitată să iasă din transport. De asemenea, conform imaginilor video publicate, în timp ce troleibuzul staționa la o oprire, conductorul a încercat să dea afară femeia și minora, fiind lovit și îmbrâncit în proces de prima. La un moment dat, o altă pasageră a împins din troleibuz femeia, ceea ce a provocat o bătaie între cele două, potrivit newsmaker.md.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Pe întreaga durată a scenei, fetița plângea speriată.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că femeia a fost identificată. Aceasta are 48 de ani.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

„Femeia urmeaza a fi citata la sectorul de politie pentru a fi audiata cu privire la caz. Acesta pentru actiunile ei  risca sa fie sancționata in conformitate cu art. 354 Cod Contraventional huliganism nu prea grav”, a precizat reprezentanta poliției.

Tags: chisinaufemeiehuliganism
Social