X

Schimb dur de replici între Trump și Joe Biden: Clovnul și Adormitul!

Preşedintele american Donald Trump, care îşi ironizează cu regularitate adversarii, atribuindu-le porecle, a fost catalogat drept ‘clovn’ de către Joe Biden, fost vicepreşedinte şi candidat democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2012, informează AFP, potrivit agerpres.

În cursul unei reuniuni de strângere de fonduri în Columbia (Carolina de Sud), Biden a fost întrebat de unul dintre susţinătorii săi de ce nu ripostează la ironiile făcute pe seama sa de Donald Trump, care l-a numit drept ‘Joe adormitul’.

Citește și: Apar primele ipoteze în cazul tragediei aviatice din Moscova: Avionul a fost lovit de fulger! – VIDEO

‘Vreau să-i răspundeţi, atunci când vă atribuie o poreclă trebuie să ripostaţi, taxându-l’, a afirmat acest simpatizant al candidatului democrat.

‘Sunt atât de multe porecle pe care mi-ar plăcea să le dau acestui tip, puteţi începe cu clovn’, a răspuns Joe Biden, potrivit declaraţiilor difuzate de un jurnalist prezent la reuniune.

Miliardarul republican inventează cu regularitate porecle pentru adversarii sau detractorii săi.

Pe fosta sa adversară la prezidenţiale, Hillary Clinton, a denumit-o drept ‘ticăloasă’, pe senatoarea democrată Elizabeth Warren – o ‘tărtăcuţă’, după care i-a schimbat porecla în ‘Pocahontas’, cu referire la originile sale amerindiene, iar pe senatorul Bernie Sanders, un democrat de stânga, l-a făcut ‘nebun’.

Vezi și: Crește numărul morților, după tragedia aviatică din Rusia – VIDEO

Însă şi Donald Trump o ‘încasează’ nu doar din partea rivalilor democraţi, ci chiar de reprezentanţi din propria tabără republicană, bunăoară senatorul de Texas, Ted Cruz, l-a numit ‘mincinos’.

Joe Biden (76 de ani), un veteran al politicii americane, a asigurat că nu va ezita să răspundă la atacurile lui Donald Trump, dar că nu doreşte ca preşedintele să-i deturneze atenţia de la problemele importante.

‘Este ceea nu vreau să fac, mă atrage în ceea ce vrea el ca eu să fac. El vrea să fie un meci cu noroi’, a explicat nr.2 în administraţia preşedintelui Barack Obama. 

Tags: Columbia (Carolina de Sud)Donald TrumpJoe BidenTed Cruztexas
Categorii: Știrile zilei