Schimb de focuri în Corsica. Există mai multe victime în apropiere de aeroportul din Bastia

Publicat:

O persoană a fost ucisă iar alte două rănite, dintre care una grav, într-in schimb de focuri, marţi înainte de prânz, în apropiere de aeroportul de la Bastia, în Haute-Corse, au declarat surse concordante pentru AFP, potrivit news.ro.

Un bărbat a fost ucis, iar altul în vârstă de 40 de ani a fost grav rănit prin mai multe împuşcări.


Citeşte şi: A murit Regele Mihai

Viaţa îi este în pericol şi se afla într-o ”urgenţă absolută”. El a fost evacuat cu elicopterul către centrul spitalicesc de la Bastia.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit uşor prin împuşcare, în fesă., a declarat pentru AFP Serviciul departamental de salvare din Haute-Corse (SDIS 2B).

O anchetă a fost încredinţată, în acest stadiu, Poliţiei Judiciare din Bastia cu privire la ”capete de acuzare de asasinat în bandă organizată şi tentativă de asasinat în bandă organizată”, a declarat pentru AFP procuroarea Republicii din Bastia Caroline Thanot.

Magistratata a precizat că bărbatul ”foarte uşor rănit nu era neapărat vizat de tiruri, ci mai degrabă încerca să fugă de la locul respectiv”.

Citeşte şi: Vocea Americii şi Radio Europa Liberă sunt oficial ‘agenţi străini’ în Rusia

Un dispozitiv de căutare a unui vehicul fugar a fost desfălurat, au anunţat aceleaşi surse.

Faptele s-au petrecut în comuna Lucciana (Haute-Corse), iar salvatorii au fost contactaţi cu puţin înainte de ora locală 11.30 (12.30, ora României).

Jandarmeria se afla la faţa locului.

Acest schimb de focuri are loc între cele două tururi ale alegerilor teritoriale în Corsica.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor Elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime...

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.