X

Se cere demisia administrației USM

Se cere demisia administrației USM

Vicepreședintele Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Ion Bulgac, cere demisia administrației Universității de Stat din Moldova (USM).

Citește și: Atenție! Somon infestat cu bacterii retras din comerț

Reacția politicianului vine după ce, ieri, pe rețelele de socializare au fost publicate imagini precum că, într-un cămin al instituției, o bucată de tavan sa- desprins și a căzut peste un student. Din fericire, tânărul nu a avut de suferit, iar administrația căminului l-a mutat în altă cameră.

„După cele întâmplate ieri la căminul nr. 4 al USM, calific atitudinea administrației Universității de Stat față de viața studenților drept neglijentă și consider că, în acest context, conducerea Universității de Stat trebuie să își prezinte demisia de onoare”, a declarat Bulgac.

Mai mult, politicianul invocă că incidentele legate de USM se produc „pe bandă rulantă” și consideră „inadmisibilă” tăcerea administrației instituției, inclusiv în ceea ce privește faptul că „profesorul de la Facultatea de Drept pe care-l știe tot Chișinăul își hărțuiește studentele predă mai departe, la fel ca cei despre care se știe mai puțin, dar fac aceleași lucruri”.

Vicepreședintele CUB a mai menționat că incidentul de ieri de la căminul sus menționat nu este primul și unicul.

Tags: Cubdemisia USMIon BulgacUniversitatea de Stat din MoldovaUSM
Știrile zilei