X

Se deplasau în zig-zag; Patru șoferi din Briceni, reținuți de poliție în timp ce conduceau în stare de ebrietate avansată

Se deplasau în zig-zag; Patru șoferi din Briceni, reținuți de poliție în timp ce conduceau în stare de ebrietate avansată

Polițiștii din Briceni au depistat astăzi patru șoferi în stare avansată de ebrietate. Primul caz a avut loc în localitatea Tețcani, unde polițiștii au stopat un motocultor condus de un bărbat de 32 de ani în stare de ebrietate, având o concentrație de 1,39 mg/l alcool în aerul expirat, scrie jurnal.md.

Un alt caz a avut loc în orașul Briceni. Un bărbat de 36 de ani, aflat la volanul unui Rover a fost testat la alcool, având o concentrație de 0,81 mg/l în aerul expirat.

Un alt șofer cu vârsta de 43 de ani a fost depistat în satul Caracușenii Vechi conducând un Opel. Testul la alcool prezenta 0,60 mg/l în aerul expirat.

Citește și: Igor Luțenko: Bogătașii evită războiul, iar săracii duc toată povara

În satul Bogdănești, un bărbat de 37 de ani a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un ATV și a refuzat inițial să se oprească. După ce a fost oprit în satul Bezeda, acesta a fost testat la alcool, fiind stabilită o concentrație de 0,98 mg/l alcool în aerul expirat.

Toate cazurile sunt cercetate de poliție, iar șoferii care au riscat atât cu propria viață cât și a altor participanți la trafic, riscă să fie cercetați penal.

Tags: Bricenişoferizig-zag
Social