X

Ședința Consiliului Politic Naţional al PLDM

Ședința Consiliului Politic Naţional al PLDM

Duminică, la data de 26 noiembrie, a avut loc ședința Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Potrivit reprezentanților PLDM, în cadrul ședinței a fost făcută o analiză amplă a alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023, menţionându-se că „acestea au fost fraudate de către guvernare, care a comis numeroase abuzuri, a folosit resursele administrative şi structurile de stat pentru a-şi asigura un scor cât mai bun, dar şi pentru a obstrucţiona alţi concurenţi electorali”, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Zaharova: 80% dintre moldoveni ‘ştiu limba rusă şi o folosesc în viaţa de zi cu zi’ – Stiripesurse.md

Cu toate acestea, potrivit PLDM, chiar și în aceste condiții, „formațiunea a reușit să obţină un rezultat care dovedeşte că este un partid viu, cu potenţial şi cu o apreciabilă reprezentare în teritorii”.

Ședința Consiliului Politic Naţional al PLDM

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului s-au stabilit obiectivele de viitor. Astfel PLDM în continuare va pune accentul pe consolidarea structurilor teritoriale, dar şi pe unificarea forțelor de centru-dreapta pentru a oferi o alternativă politică clară actualei guvernări.

De asemenea, în cadrul şedinţei au fost operate unele modificări în componenţa Biroului Executiv şi a Consiliului Politic Naţional, fiind aleşi în funcţii doi noi vicepreşedinţi – Alexandru Cimbriciuc şi Petru Vlah.

Tags: Alexandru CimbriciucConsiliul Politic NaţionalPartidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM)Petru Vlah
Categorii: PoliticăȘtirile zilei