X

Șeful Aeroportului Chişinău şi-a anunţat demisia pe Facebook

Șeful Aeroportului Chişinău şi-a anunţat demisia pe Facebook

Șeful Aeroportului Internațional Chișinău, Constantin Vozian, a anunțat că demisionează. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook.

„Orice început are și un sfârșit. În prima zi în care am acceptat provocarea de a conduce activitatea Aeroportului Internațional Chișinău, am conștientizat responsabilitatea enormă care mi-a fost încredințată. În pofida faptului că pe toată perioada cât am condus Aeroportul, atacurile mediatice aduse întreprinderii nu au contenit, Aeroportul Internațional Chișinău a reușit mai multe realizări importante.

Citeşte şi: Luna se micșorează și au loc cutremure foarte puternice

Motivele care m-au făcut să decid să îmi depun demisia sunt pe cât de banale, pe atât și de complexe. În calitate de Administrator, 90% din energia și timpul alocat activității este irosit pe respectarea unor proceduri birocratice total nepotrivite unei afaceri, dar mai cu seamă unui obiectiv strategic cum este Aeroportul Internațional Chișinău.

Pentru a evita orice forme de speculații – nu am fost impus sau îndemnat să demisionez de absolut nimeni. Sunt convingerile mele personale. Activitatea în calitate de administrator al unei întreprinderi de stat înseamnă foarte mult sacrificiu, în detrimentul familiei, prietenilor și vieții care este cu părere de rău este extrem de scurtă și care cred că trebuie trăită acordând prioritate lucrurilor cu adevărat importante. În viitorul apropiat, mă voi dedica exclusiv familiei mele, care reprezintă valoarea supremă pentru mine și care are nevoie de mine mai mult ca niciodată”, scrie Constantin Vozian.

Șeful Aeroportului Chişinău şi-a anunţat demisia pe Facebook

Tags: Aeroportul Internațional Chișinău (AIC)Constantin Voziandemisie
Știrile zilei