X

Şeful de la Renault a demisionat din Consiliul director al Telecom Italia

Telecom Italia a anunţat marţi seară că directorul general de la Renault, Luca de Meo, a decis să demisioneze din poziţia de director independent la cea mai mare companie de telefonie din Italia, pentru a se concentra pe planul de relansare al grupului auto francez, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Demisia lui Luca de Meo va intra în vigoare după reuniunea de joi a Consiliului director de la Telecom Italia, reprezentanţii companiei de telefonie adăugând că un comitet de nominalizare va demara procesul de selecţie a unui nou director.

Citește și: Zelenski denunţă referendumurile organizate de Rusia – Black News

La începutul anului 2020, Consiliul de Administraţie al Renault a decis să încredinţeze conducerea operaţională a grupului auto francez lui Luca de Meo, un cetăţean italian în vârstă de 52 de ani. Luca de Meo, un expert în marketing care şi-a petrecut întreaga carieră în industria auto, a reuşit să redreseze constructorul auto spaniol Seat, în fruntea căruia a fost numit în 2015, după ce anterior a fost director de marketing şi vânzări la constructorul auto german Audi.

Citeşte şi: ONU sprijină integritatea teritorială a Ucrainei, China cere respectarea ei; SUA vor prezenta o rezoluţie – Black News

Renault Group se bazează pe complementaritatea mărcilor sale – Renault – Dacia – Alpine şi Mobilize – şi propune clienţilor săi soluţii de mobilitate durabile şi inovatoare. Prezent în peste 130 de ţări şi având peste 170.000 de salariaţi, Grupul a vândut 2,9 milioane de vehicule în 2020. 

Tags: italiaLuca de MeoRenaultTelecom Italia
Categorii: Externe