Șeful Moldovagaz: Cea mai vulnerabilă categorie energetică are un tarif până la 12,6 lei

Publicat:

Șeful Moldovagaz anunță că cea mai vulnerabilă categorie energetică are un tarif de la 12 până la 12,6 lei pentru în m3 de gaz.

Potivit lui Vadim Ceban, acest tarif “este doar cu 1,2 lei mai mare decât prețul la unii furnizori alternativi” și dă de înțeles că este riscant în pragul iernii de schimbat operatorii.


Citeşte şi: Costiuc este vehement: ‘Guvernarea și-a bătut joc de cetățeni’

„În conformitate cu Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 920 din 22 noiembrie 2023, prețul gazelor naturale pentru cele patru categorii de beneficiari din cele mai vulnerabile categorii de populație va fi de la 12 la 12 lei și 60 de bani (inclusiv TVA), ceea ce este cu doar 1,20 lei mai scump decât prețul gazelor de la unii furnizori independenți.

Напрашивается вопрос, есть ли смысл, в разгар отопительного периода, рисковать гарантированными объемами газа от проверенного поставщика?

Se pune întrebarea: are vreun sens în mijlocul perioadei de încălzire să riscăm volumele garantate de gaze de la un furnizor de încredere?”, a transmis Vadim Ceban.

Citeşte şi: Deputații din Găgăuzia vor să iasă de sub ‘umbrela’ lui Ilan Șor

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mituri legate de postul intermitent. Cât de ‘permanentă’ este scăderea în greutate și cum acționează asupra diabetului de tip 2?

Mituri legate de postul intermitent. Cât de 'permanentă' este scăderea în greutate și cum acționează asupra diabetului de tip 2? Postul intermitent este o strategie...

30 de idei de mic dejun proteic. Ce alimente să alegem dimineața și cum le putem combina

30 de idei de mic dejun proteic. Ce alimente să alegem dimineața și cum le putem combina Proteinele conferă aceeași cantitate de energie ca și...

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California Actorul oscarizat Robert Downey Jr. şi-a anunţat sâmbătă, la Festivalul Internaţional...

Fibrele alimentare care ar putea înlocui medicamentele de slăbit, precum Ozempic

Fibrele alimentare care ar putea înlocui medicamentele de slăbit, precum Ozempic Medicamentele de slăbit, precum Ozempic, ar putea fi înlocuite de fibre alimentare. Cel puțin,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.