X

Senzațional! Anastasia Nichita, este în semifinale la Olimpiadă

Senzațional! Anastasia Nichita, este în semifinale la Olimpiadă

Anastasia Nichita a mai obținut o victorie uriașă la Olimpiada de la Paris. Reprezentanta Republicii Moldova s-a impus fără nicio emoție în sferturile de finală în fața Giulliei Penalber din Brazilia, scor 5-0. În semifinale, în jurul orei 19 și 30 de minute, Anastasia va lupta cu Kexin Hong din China. În cazul victoriei, Republica Moldova va obține cel puțin argintul, grație Anastasiei Nichita. În cazul unui eșec, fata de aur a Republicii Moldova va lupta în finala mică pentru bronzul olimpic, scrie moldova1.md.

Anastasia Nichita s-a impus fără drept de apel în fața Sandrei Parusewski, scor 9-0. În sferturile de finală, reprezentanta Republicii Moldova se va lupta cu a șaptea favorită a competiției, Giullia Penalber, din Brazilia.

Una dintre cele mai bune luptătoare a Republicii Moldova din ultima ani, Anastasia Nichita, intră în bătălia pentru medalii în cadrul categoriei de greutate de până la 57 de kilograme. Compatrioata noastră va intra în concurs în jurul orei 13 și 30 de minute. Anastasia este a doua favorită a în această cateogorie de greutate.

În concursul categoriei de greutate de până la 57 de kilograme, Anastasia Nichita o înfruntă pe nemțoiaca Sandra Parușewski, în vârstă de 30 de ani. Luptătoarea din Germania este dublă medaliată cu bronz la Campionatele Europene.

 

Tags: Anastasia Nichitasportiv
Sport