X

Serebrian a vizitat satele Solonceni și Mateuți

Serebrian a vizitat satele Solonceni și Mateuți

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a efectuat  o vizită de lucru în comunele Solonceni și Mateuți, din raionul Rezina.

Citește și: Deputatul Bolea va candida pentru funcția de șef al statului

Deplasarea a servit un prilej bun pentru a discuta cu reprezentanții administrației publice locale subiectele actuale și măsurile ce se impun în vederea soluționării problemelor existente. Interlocutorii s-au referit, în special, la sporirea accesului la o gamă largă de servicii sociale, dezvoltarea infrastructurii, implementarea proiectelor și utilizarea oportunităților oferite de programele naționale și din ofertele donatorilor externi.

Însoțit de primarii localităților și de deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Vitalie Jacot, vicepremierul a mers la terenul sportiv al Gimnaziului Solonceni, care va fi reabilitat prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării – 2024.

 La Mateuți oficialii s-au documentat la fața locului cum decurg lucrările de reconstrucție a casei de cultură și au vizitat grădinița reparată în 2017 grație proiectului finanțat prin acordul dintre Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova.

Tags: MateuțiOleg SerebrianRezinaSolonceni
Știrile zilei