Serghei Gramma face apel către toți aleșii locali din Consiliu pentru a se uni și a munci în beneficiul bălțenilor

Publicat:

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Bălți, Serghei Gramma, face apel către toți aleșii locali din Consiliu pentru a se uni și a munci în beneficiul bălțenilor.

Potrivit lui, consilierii, indiferent de fracțiune, au dat dovadă chiar de la începutul mandatului că pot lucra împreună în beneficiul cetățenilor și al baștinei, iar declarațiile unor politicieni odioși nu au decât menirea să blocheze lucrul în Consiliul municipal Bălți.


Citeşte şi: Costiuc este vehement: ‘Guvernarea și-a bătut joc de cetățeni’

Într-o conferință de presă la IPN, Serghei Gramma a declarat că în ultimii 12 ani a desfășurat activitate civică și politică, iar împreună cu echipa a făcut o serie de lucruri frumoase pentru bălțeni. „Și acum, când numele meu și al colegilor mei apare în liste cu persoane care s-ar ocupa cu activități ilegale, acest fapt ne denigrează și ne pătează numele în fața cetățenilor, inclusiv a celor din Bălți, care ne-au susținut prin vot”, afirmă președintele fracțiunii.

Potrivit lui, anume din acest motiv, echipa îl acționează în judecată pe Renato Usatîi, lider al Partidului Politic Partidul Nostru pentru declarațiile făcute. „Orașul nostru nu este atât de mare, ne cunosc oamenii. Cu scop s-au publicat toate astea? Pentru ce să ne discreditezi? Sunt un șir de întrebări. În legătură cu acest fapt ne adresăm în instanță, pentru că Renato Usatîi ne lezează onoarea și demnitatea în calitate de cetățeni, dar în primul rând în calitate de bălțeni”, a declarat Serghei Gramma.

El s-a adresat colegilor din fracțiunea Partidului Politic Partidul Nostru și primarului Alexandr Petkov. „Săptămâna trecută am avut ședințe constructive, iar toți s-au unit în jurul problemelor municipiului, care trebuiau soluționate în termene restrânse. Au fost create comisiile consultative, au fost aleși președinții și secretarii, am soluționat chestiuni care erau blocate în ultimele luni. La fel, a fost deblocat bugetul. Noi putem lucra împreună în beneficiul cetățenilor, al bălțenilor, al baștinei noastre. Dar declarațiile politicienilor odioși sunt o încercare de a ne denigra și de a bloca lucru în Consiliul municipal Bălți”, a menționat președintele fracțiunii PSRM în CM Bălți.

„Mă adresez tuturor colegilor din Consiliul municipal, noi suntem gata să muncim și mai departe în beneficiul bălțenilor, haideți să ajungem la un consens și să continuăm lucrurile bune pe care deja le-am început”, a mai spus Serghei Gramma.

Citeşte şi: Deputații din Găgăuzia vor să iasă de sub ‘umbrela’ lui Ilan Șor

Alexandru Furtuna, candidat la titlul de maestru al sportului la haltere, maestru internațional al sportului la triatlon, a declarat că mai bine de 20 de ani i-a dedicat sportului și a reprezentat orașul Bălți. La alegerile trecute, s-a regăsit pe listele candidaților PSRM la funcția de consilier municipal în Bălți. Însă, atât pentru el, cât și pentru familia sa a fost un șoc faptul că numele său s-a regăsit în pretinse acte publicate de un politician și în declarațiile lui mincinoase. Tânărul a mai spus că, împreună cu colegii, se adresează organelor de drept să le facă dreptate, să pedepsească declarațiile și publicațiile calomnioase, iar persoanele vinovate să prezinte scuze publice.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.