Sergiu Stanciu, desemnat candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Orhei

Publicat:

Sergiu Stanciu a fost desemnat candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al municipiului Orhei. De menționat că Stanciu este administratorul Arena Chișinău.

Organizația Teritorială PAS Orhei l-a ales pe Sergiu Stanciu candidat la funcția de primar al municipiului Orhei, iar reprezentanții formațiunii politice menționează că Sergiu Stanciu are o vastă experiență de management, atât în instituții publice, cât și în sectorul privat.


Citește și : Spînu: R. Moldova trebuie să fie conectată mai mult la infrastructura rutieră și feroviară a României

„Este specializat în administrarea și managementul societăților comerciale. Sergiu Stanciu administrează în prezent cel mai mare complex artistic și cultural – Arena Chișinău. În perioada 2013-2015, Sergiu Stanciu a ocupat funcția de viceministru al Tineretului și Sportului.

Anterior, a activat în funcția de director al Direcției Informațional Analitice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, director al postului de radio „Radio România Chișinău”, director general al Institutului Muncii și director al Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova”, anunță PAS.

Citeşte şi: Autorităţile ruse au extrădat doi moldoveni aflați în căutare internațională

Potrivit PAS, Sergiu Stanciu s-a născut în satul Susleni, Orhei, și cunoaște bine comunitatea și problemele orheienilor.

„Sergiu Stanciu are o viziune clară despre dezvoltarea municipiului și transformarea Orheiului într-un oraș european”, se mai arată în declarația PAS.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti Țările NATO de la Marea Neagră -Turcia, România și Bulgaria - au început o operațiune comună pentru...

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, va mai sta 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Decizia a...

Teatrul ‘Luceafărul’ se retrage din proiectul ‘Invizibil’

Teatrul 'Luceafărul' se retrage din proiectul 'Invizibil' Teatrul „Luceafărul” se retrage din proiectul „Invizibil”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției...

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a avut ieri, 1 iulie, o întrevedere cu înalți oficiali...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.