X

Serialul ‘Emily in Paris’ va avea şi al cincilea sezon

Serialul ‘Emily in Paris‘ va avea şi al cincilea sezon

Netflix a anunţat luni că serialul „Emily in Paris”, al cărui al 4-lea sezon tocmai a fost lansat pe platformă, va avea şi al cincilea sezon.

„Suntem încântaţi de răspunsul incredibil la acest sezon din Emily in Paris şi abia aşteptăm să ne întoarcem pentru un al cincilea sezon pentru a continua aventurile lui Emily la Roma şi Paris”, a declarat creatorul serialului, Darren Star, potrivit stiripesurse.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

La sfârşitul sezonului 4, difuzat în două părţi, americana Emily (Lily Collins), care s-a îndrăgostit de Paris, lasă totuşi Turnul Eiffel pentru Colosseum şi se mută la Roma, unde agenţia lui Sylvie Gratteau (Philippine Leroy-Beaulieu) deschide un birou. De asemenea, ea îl urmăreşte pe Marcello (Eugenio Franceschini), a cărui familie fabrică pulovere din caşmir.

Brigitte Macron în calitate de invitată

Dar Gabriel, bucătarul francez de care Emily este acum despărţită după unele probleme de comunicare, este hotărât să o recucerească. Aşa că a fost nevoie de un al cincilea sezon pentru a rezolva viaţa amoroasă a lui Emily.

Citește și: La scrutinele din 20 octombrie, peste hotare vor fi deschise 234 de secții de vot

Sezonul 4, marcat de o scurtă apariţie a lui Brigitte Macron în propriul rol, anunţă un nou personaj, perfida Genevieve, fiica adulterină a soţului lui Sylvie, interpretată de Thalia Besson, fiica regizorului Luc Besson.

Tags: Emily in ParisNetflix
Diverse