X

Serviciile secrete georgiene au declarat că se pregătește un atentat asupra lui Ivanișvili, cu implicarea ucrainenilor

Serviciile secrete georgiene au declarat că se pregătește un atentat asupra lui Ivanișvili, cu implicarea ucrainenilor

Serviciul de Securitate de Stat al Georgiei investighează faptele legate de pregătirea asasinării președintelui onorific al partidului de guvernământ “Visul Georgian”, oligarhul pro-rus Bidzina Ivanișvili, a anunțat agenția pe 24 iulie pe Facebook.
Serviciul de Securitate de Stat declară că se pregătește un act terorist și un complot pentru răsturnarea puterii în țară. În organizarea și finanțarea loviturii de stat, serviciile secrete georgiene acuză foști oficiali de rang înalt și foști membri ai forțelor de ordine din Ucraina.
„Scopul acestor acțiuni criminale menționate este răsturnarea violentă a puterii de stat de către forțe distructive pe fondul creării de tulburări și slăbirii autorității. În cadrul cazului penal se desfășoară activități intense de investigație și căutare, în cadrul cărora anumite persoane sunt convocate la organul de anchetă pentru a fi interogate ca martori”, au declarat reprezentanții Serviciului de Securitate de Stat, fără a menționa numele sau date mai precise despre suspecți și circumstanțele cazului.
Tags: au declarat că se pregătește un atentat asupra lui Ivanișvilicu implicarea ucrainenilorServiciile secrete georgiene
Categorii: ExterneȘtirile zilei