Serviciul Vamal: „De ziua Memoriei și a Recunoștinței aducem un omagiu eroilor căzuți în războiul de pe Nistru”

Publicat:

Serviciul Vamal: „De ziua Memoriei și a Recunoștinței aducem un omagiu eroilor căzuți în războiul de pe Nistru”

Astăzi consemnăm Ziua Memoriei și a Recunoștinței și împlinirea a 32 de ani de la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.

Conducerea Serviciului Vamal exprimă recunoștință și profundă apreciere, veteranilor de război, care au dat dovadă de curaj, demnitate și sacrificiu de sine în numele libertății și a viitorului generațiilor.


În cadrul Serviciului Vamal, în prezent activează 14 veterani de război, experiența cărora aduce un plus valoare instituției și ne oferă un exemplu demn de urmat.

În aceste timpuri complicate pentru întreaga societate și pentru poporul Ucrainei, este îndeosebi important să comemorăm pe toți cei căzuți în conflictul armat din anul 1992 pentru apărarea integrității şi independenței Republicii Moldova, și să exprimăm recunoștința față de veteranii acestui conflict.

Citește și: Serviciul Fiscal de Stat anunță concurs de comercializare a bunurilor confiscate

Acum, ca și în acea perioadă, conștientizăm că nu există nimic mai de preț ca pacea, în familie, în societate și între state. Pacea este garantul unei societăți libere, prospere și sigure.

De ziua Memoriei și a Recunoștinței aducem un omagiu eroilor căzuți în războiul de pe Nistru, care și-au jertfit viața pentru a-și apăra țara, gestul lor de eroism rămâne pentru totdeauna un reper în istoria Republicii Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Femeile din Afganistan vor putea cere azil în UE doar în baza cetățeniei și sexului lor

Femeile din Afganistan vor putea cere azil în UE doar în baza cetățeniei și sexului lor Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a decis...

O misiune spaţială europeană va examina locul de impact al unei sonde NASA pe un asteroid

O misiune spaţială europeană va examina locul de impact al unei sonde NASA pe un asteroid Ultimele pregătiri sunt în curs pentru trimiterea unei nave...

Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul Indian, dar păstrează un atol cu o bază militară

Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul Indian, dar păstrează un atol cu o bază militară Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul...

Secetă severă în Amazon: Cel mai scăzut nivel al apelor Rio Negro din anul 1902

Secetă severă în Amazon: Cel mai scăzut nivel al apelor Rio Negro din anul 1902 Portul fluvial al celui mai mare oraş brazilian din pădurea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.