Severin Krasimirov recunoaşte că el a ucis-o pe Viktoria Marinova

Publicat:

Un suspect în violarea şi asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, Severin Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, a declarat vineri că el a ucis-o, fără să vrea, relatează The Associated Press, potrivit news.ro.

Krasimirov, încătuşat şi înconjurat de poliţie, a făcut declaraţii presei la un tribunal unde a compărut în vederea plasării în arest.


Citeşte şi: Pentru Trump, situaţia e clară: ‘ Pare cert, Khashoggi e mort. Consecinţele vor fi severe!’ – VIDEO

”Regret acest lucru atât de mult, nu-mi vine să cred că am făcut-o”, a declarat Krasimirov, referindu-se la asasinarea lui Marinova.

Avocatul tânărului a cerut ca şedinţa să se ţină cu uşile închise, însă tribunalul de la Ruse a respins cererea.

Avocatul a venit la Krasimirov după ce acesta a vorbit cu presa şi i-a spus să nu mai vorbească.

Krasimirov a declarat anterior că se afla sub influenţa alcoolului şi drogurilor atunci când s-a certat cu o femeie pe care nu o cunoştea, pe 6 octombrie.

El a spus că a lovit-o peste faţă şi a aruncat-o în boscheţi, dar că nu-şiaminteşte ce s-a întâmplat după aceea.

”indiferent ce pedeapsă îmi vor da, chiar dacă va fi închisoarea pe viaţă, o voi executa”, a răspuns el când a fost întrebat ce pedeapsă crede că merită.

Cadavrul jurnalistei a fost găsit la Ruse, în apropiere de Dunăre, pe 6 octombrie.

Citeşte şi: Putin bagă-n sperieţi pe toată lumea: ‘ În caz de război nuclear, vom ajunge în Rai ca martiri; atacatorii vor pieri ca nişte păcătoşi!’

Potrivit anchetatorilor, ea a fost violată, lovită în cap şi sufocată. Ei au respins, până acum, ipoteza potrivit căreia jurnalista a fost asasinată în legătură cu activitatea sa, de dezvăluire a corupţiei.

Krasimirov a fost extrădat către Bulgaria miercuri, din Germania, unde locuieşte mama sa. El a fost arstat pe 9 octombrie, în apropiere de Hamburg, în baza unui mandat european de arestare.

Tribunalul regional de la Ruse a dispus ca tânărul să fie plasat în arest preventiv până când va fi judecat de omor şi viol.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.