X

Sfârșit trafic pentru un șofer de TIR român – Ucis de un capac de canalizare de pe un pod din Belgia

Sfârșit trafic pentru un șofer de TIR român – Ucis de un capac de canalizare de pe un pod din Belgia

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un șofer român de camion a fost ucis pe o autostradă din Valonia când cineva a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Parchetul a deschis o anchetă, relatează presa din Belgia.

Incidentul a avut loc în jurul orei 1.30 în noaptea de vineri spre sâmbătă. Șoferul camionului conducea pe autostrada E42 când cineva a aruncat brusc un capac de canalizare de pe un pod aflat deasupra autostrăzii, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Capacul a intrat direct în parbrizul camionului, ucigându-l instantaneu pe șofer. Soția românului, care se afla lângă el, a reușit să oprească camionul în siguranță, deși a fost și ea rănită.

Parchetul din Namur a deschis o anchetă asupra faptelor. În prezent, acesta cercetează crima, deoarece este posibil ca suspectul sau suspecții să fi așteptat să arunce capacul până în momentul în care camionul a trecut pe sub pod.

În prezent, poliția este încă în căutarea suspectului (suspecților).

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Precizările companiei de transport

Printr-un comunicat oficial, compania de transport la care lucrau cele două victime a transmis: „Castillo Trans își exprimă durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie când am aflat de la autorități că moartea lui a fost cauzată de aruncarea unui capac de canalizare de pe un pod în timp ce trecea pe autostrada din Belgia.”

 

 

Tags: Belgiasofertir
Externe