X

Sharon Stone a dezvăluit că are o ‘tumoră mare’, descoperită după un diagnostic greşit

Sharon Stone a dezvăluit pe Instagram că are o tumoră care a fost descoperită doar după un diagnostic greşit, o experienţă care, speră actriţa, va încuraja şi alţi oameni să ceară ”o a doua opinie” medicală, informează DPA, potrivit agerpres.

”Tocmai ce mi-au pus din nou un diagnostic greşit şi o procedură incorectă”, a scris marţi vedeta peliculei ”Basic Instinct”, în vârstă de 64 de ani.

Citeşte şi: Netanyahu REVINE şi consecinţele sunt SEISMICE – Black News

A menţionat că suferă de ”dureri din ce în ce mai mari” în urma unei duble epidurale.

”Am fost să obţin o a doua opinie: am un fibrom mare care trebuie extirpat”, a mai scris Stone. ”Doamnelor, voi în special, nu vă lăsaţi ignorate… cereţi o a doua opinie.. vă poate salva viaţa”.

Stone a mai scris că recuperarea va dura între patru şi şase săptămâni, dar a a adăugat: ”Totul e bine”.

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din ”Casino” a distribuit apoi imaginea unui articol de pe un blog intitulat ”Femeile au o probabilitate mai mare de a fi diagnosticate greşit, potrivit studiilor”.

Stone a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate, iar în prima parte a anului a dezvăluit pentru ediţia arabă a revistei Vogue că era să moară în 2001 când a suferit un ”accident cerebral masiv şi o hemoragie cerebrală care a durat nouă zile”.

Această grea încercare a făcut-o să nu mai considere intervenţiile estetice ca un ”lux simpatic”, ci ca ”un fel de nevoie neurologică majoră şi dureroasă”, potrivit Vogue Arabia.

Citeşte şi: Greta Thunberg: ‘Este timpul să transformăm sistemul capitalist opresiv și rasist al Occidentului! – Black News

Stone a dezvăluit totodată că suferit nouă pierderi de sarcină de-a lungul vieţii.

”Noi, ca femei, nu avem un spaţiu unde să discutăm profunzimea acestei pierderi”, a scris vedeta pe Instagram în această vară.

Tags: fibromSharon Stonetumora
Categorii: Știrile zilei