X

Şi-a omorât concubina în bătaie şi acum riscă ani grei de închisoare

Un bărbat de 53 de ani riscă să ajungă după gratii, fiind acuzat de violență în familie, care a provocat vătămarea gravă a integrității corporale și a sănătății soldată cu decesul victimei. Cauza penală a fost expediată în instanța de judecată, scrie deschide.md.

Potrivit  procurorilor, tragedia s-a produs în luna martie, la domiciliul victimei dintr-o localitate din raionul Cimișlia.

Citeşte şi: Londra îl pune la punct pe Zelenski: ‘Nu suntem Amazon!’ – Stiripesurse.md

Bărbatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, la domiciliu, și-ar fi snopit în bătaie concubina de 39 ani, pe motiv că aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice în pofida faptului că se trata și i se administrau medicamente.

Agresorul i-a aplicat femeii lovituri cu pumnii în regiunea capului, lăsând-o în pat. A doua zi, văzând că aceasta este inconștientă, în scopul de a ascunde acțiunile sale ilicite, a apelat ambulanța, invocând că femeia s-ar fi intoxicat consumând o soluție pe bază de alcool.

Victima a fost internată în Secția de reanimare a Spitalului raional Cimișlia și fără a-și reveni în conștiință, peste 8 zile a decedat. În urma examinării medicale a cadavrului au fost depistate leziuni corporale, care se califică ca vătămare corporală gravă, fiind în legătură de cauzalitate directă cu survenirea decesului”, se precizează în datele din dosar.

Citeşte şi: Primarul Capitalei vrea amendarea deputaților PAS care s-au parcat ilegal în Parcul Valea Trandafirilor – Stiripesurse.md

Bărbatul a fost plasat în arest. El și-a recunoscut vina.

Dacă instanța îl recunoaște vinovat, el riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare.

Tags: Cimișliacrimaspital
Categorii: Social