X

Și-ar fi abuzat sexual fiul vitreg de doar 5 ani

Și-ar fi abuzat sexual fiul vitreg de doar 5 ani

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost condamnat recent la 15 ani de pușcărie, fiind găsit vinovat de abuz sexual al fiului său vitreg în vârstă de doar 5 ani, transmite Procuratura Generală.

Potrivit procurorilor, inculpatul locuia în concubinaj cu mama biologică a minorului, care mai avea încă doi copii. Tragedia s-ar fi produs într-o zi de martie 2021, când cel care trebuia să aibă grijă de copil, a aplicat constrângerea fizică și psihică în privința micuțului, și-a satisfăcut pofta sexuală în formă perversă”, se indică în dosarul cauzei.

Citește și: Recean critică decizia judecătorilor de la Curtea de Apel: „Noi credem altfel”

Acțiunile ilicite ale inculpatului au provocat copilului suferințe fizice și psihice sub formă de coșmaruri, frică și anxietate ridicată, anxietate de separare, astenie, stres, reminiscențe traumatice și tensiune psiho-emoțională, amintiri recurente asupra evenimentului traumatizant, gânduri sumbre – stabilite prin raportul de expertiză judiciară, fiind identificat profilul psihologic al victimei abuzului sexual.

Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii imputate. Sentința este cu drept de contestare cu apel în termen de 15 zile.

Tags: abuz sexualinculpatProcuratura Generalătată vitreg
Categorii: SocialȘtirile zilei