Silvio Berlusconi a fost externat

Publicat:

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat miercuri din spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese admis luni pentru un control de rutină, a afirmat o sursă din cadrul partidului său Forza Italia, transmite joi Reuters, potrivit agerpres.

Într-un comunicat emis anterior miercuri, Forza Italia anunţa că Berlusconi – care fusese spitalizat în ianuarie la Monaco din cauza unor probleme cardiace – era la San Raffaele pentru monitorizare clinică şi ajustarea unui tratament în curs.


Citeşte şi: Eficacitatea vaccinului AstraZeneca a fost redusă la 76 %

Înainte de internare, magnatul media în vârstă de 84 de ani a locuit la reşedinţa sa din orăşelul Arcore de lângă Milano, a menţionat o a două sursă din partid. ‘Va trebui să se odihnească o vreme’, a adăugat aceasta.

Berlusconi nu a putut fi prezent în cursul dimineţii de miercuri la şedinţa de judecată de la Milano într-un proces în care este implicat.

Citeşte şi: Joe Biden aruncă pe umerii Kamalei Harris problema delicată a migraţiei 

În septembrie trecut, Berlusconi a supravieţuit maladiei COVID-19, despre care a spus că a fost ‘cea mai periculoasă provocare a vieţii’ sale. Perioada de recuperare şi-a petrecut-o în mare parte în casa din Provence a fiicei sale Marina.

El a trecut în 2016 printr-o intervenţie majoră pe cord şi a suferit şi de cancer de prostată.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.