X

Silvio Berlusconi a fost externat

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat miercuri din spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese admis luni pentru un control de rutină, a afirmat o sursă din cadrul partidului său Forza Italia, transmite joi Reuters, potrivit agerpres.

Într-un comunicat emis anterior miercuri, Forza Italia anunţa că Berlusconi – care fusese spitalizat în ianuarie la Monaco din cauza unor probleme cardiace – era la San Raffaele pentru monitorizare clinică şi ajustarea unui tratament în curs.

Citeşte şi: Eficacitatea vaccinului AstraZeneca a fost redusă la 76 %

Înainte de internare, magnatul media în vârstă de 84 de ani a locuit la reşedinţa sa din orăşelul Arcore de lângă Milano, a menţionat o a două sursă din partid. ‘Va trebui să se odihnească o vreme’, a adăugat aceasta.

Berlusconi nu a putut fi prezent în cursul dimineţii de miercuri la şedinţa de judecată de la Milano într-un proces în care este implicat.

Citeşte şi: Joe Biden aruncă pe umerii Kamalei Harris problema delicată a migraţiei 

În septembrie trecut, Berlusconi a supravieţuit maladiei COVID-19, despre care a spus că a fost ‘cea mai periculoasă provocare a vieţii’ sale. Perioada de recuperare şi-a petrecut-o în mare parte în casa din Provence a fiicei sale Marina.

El a trecut în 2016 printr-o intervenţie majoră pe cord şi a suferit şi de cancer de prostată.

Tags: ArcoreForza ItaliaitaliaMilanoromaSilvio Berlusconispitalul San Raffaele
Categorii: Diaspora