Simona Halep nu va participa la Rouen

Publicat:

Simona Halep nu va participa la Rouen

Simona Halep (32 de ani) nu va participa sigur la Rouen, turneu de categorie WTA 250 programat la jumătatea lunii aprilie.

Au apărut informații că Simona Halep a primit și a acceptat un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Rouen, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

Au reprezentat o surpriză, întrucât sportiva a declarat forfait din motive medicale pentru meciul de Billie Jean King Cup a României cu Ucraina, din 12-13 aprilie, cu doar câteva zile înaintea debutului WTA Rouen.

Totuși, realitatea este că Simona Halep nu a primit un wild-card de la Rouen, după cum au anunțat organizatorii turneului.

”Ce putem să spunem este că noi mai avem un wild-card pe care încă nu l-am acordat. Așteptăm mai multe informații, iar în zilele următoare ne vom decide cu îl vom oferi.

Deocamdată, Simona Halep nu este pe lista participanților la turneul nostru”, au anunțat organizatorii de la Rouen, potrivit iamsport.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Simona Halep a acuzat probleme medicale în timpul meciului cu Paula Badosa, primul disputat după revenire.

Foarte probabil, organizatorii de la WTA Rouen așteaptă informații despre starea medicală a Simonei Halep pentru a decide cine va primi ultimul wild-card disponibil.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mașinile de mare tonaj au restricţii de circulaţie

Mașinile de mare tonaj au restricţii de circulaţie Mijloacele de transport de mare tonaj, cu greutatea totală de peste 20 de tone, au restricții de...

Licitațiile de la Aeroport ar putea ajunge din nou în atenţia Consiliului Concurenței

Licitațiile de la Aeroport ar putea ajunge din nou în atenţia Consiliului Concurenței Criteriile de eligibilitate stabilite pentru companiile care urmau să aplice la licitațiile...

Instruiți să combată traficul ilicit de droguri

Instruiți să combată traficul ilicit de droguri Mai mulți polițiști au participat la un curs în domeniul investigării comercializării drogurilor în mediul online. Citește: Crește...

VIDEO – O furtună cu putere de uragan a măturat o pădure din România

O furtună cu putere de uragan a măturat o pădure din România Ploile torențiale și vijeliile au lovit puternic în această noapte mai multe zone...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.