Siria acuză Israelul cu lansarea unor rachete care au lovit un depozit al aeroportului din Damasc

Publicat:

Apărarea antiaeriană a armatei siriene a intrat în acţiune vineri seară contra unor “rachete” trase de aviaţia israeliană, a informat agenţia oficială de presă Sana, citând o sursă militară care a făcut cunoscut că un “depozit” din incinta aeroportului internaţional din Damasc a fost lovit, relatează AFP, scrie agerpres.

“Majoritatea” rachetelor trase “avioane militare israeliene” au fost interceptate, a afirmat sursa militară citată de Sana, adăugând că incursiunea avut loc în jurul orelor 23.00 (21.00 GMT).


Citește și : Shutdown-ul a generat pierderi de 3,6 miliarde de dolari pentru economia SUA (S&P)

“Un singur depozit al aeroportului internaţional din Damasc a fost lovit”, a precizat sursa militară.

Citând o sursă din cadrul Ministerului Transporturilor, Sana a subliniat că “activitatea aeroportului este normală şi nu a fost afectată de agresiune”.

În ultimele luni, Israelul a bombardat în mai multe rânduri instalaţii militare ale regimului condus de Bashar al-Assad ori ale aliaţilor săi, Iranul şi mişcarea libaneză Hezbollah, doi inamici înverşunaţi ai statului evreu.

“Două sectoare în care se află poziţii militare ale forţelor iraniene şi mişcării libaneze Hezbollah au fost luate ca ţintă”, a precizat vineri seară Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO).

Citește și : Ivanka Trump, posibil candidat pentru preşedinţia Băncii Mondiale (presa)

Ţintele se găseau în “sectorul Kesswa şi în incinta aeroportului internaţional din Damasc”, potrivit directorului OSDO, Rami Abdel Rahmane.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

OPINIE – De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova?

De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova? Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, 33,7% ar vota pentru actualul...

Europa îi rânjește în față propriului electorat (editorial)

Europa îi rânjește în față propriului electorat   Dreapta a câștigat teren la alegerile din Uniunea Europeană, însă noua ei conducere e tot cea veche   Alegătorii europeni...

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica O inimă de piatră. Forțat să părăsească scena politică, furios...

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România?

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România? Retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială le dă democraților posibilitatea să vină cu un candidat proaspăt, capabil...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.