X

Siria : Armata turcă a paraşutat fluturaşi asupra oraşului Afrin, în care îi avertizează pe civili să se ferească de ‘terorişti’

Armata turcă a paraşutat fluturaşi asupra oraşului sirian sub control kurd Afrin, în care îi avertizează pe locuitori să se menţină la distanţă faţă de ‘terorişti’, deoarece forţele sale şi combatanţii opoziţiei siriene avansează în zonă, relatează vineri agenţia DPA, potrivit agerpres.

Scrişi în limbile kurdă şi arabă, fluturaşii îi informează pe locuitori că, dacă aleg să plece din oraş, atunci ei vor fi sub protecţia armatei turce. Locuitorii sunt de asemenea sfătuiţi să asculte radioul de stat turc pentru a se informa.

Citește și : Germania : Bundestagul respinge moţiunea AfD privind reforma care solicita un control frontalier mai strict

”Forţele armate turce sunt în Afrin pentru a aduce pace, linişte şi siguranţă. Aveţi încredere în Forţele armate turce. Singura noastră ţintă o reprezintă organizaţiile teroriste care vă provoacă suferinţă”, scrie pe un fluturaş, potrivit armatei.

Tags: Afrinarabaarmatafluturaşikurdăteroristi
Categorii: Sinteze