Sirianul acuzat de terorism în Ungaria avea la el un card preplătit cu 500 de euro

Publicat:

Sirianul arestat la Budapesta, fiind suspectat de terorism şi implicare într-o serie de execuţii în ţara sa în 2016, a primit un card bancar preplătit după ce a sosit în Uniunea Europeană, a relatat marţi canalul de televiziune M1, citat de agenţia MTI, potrivit agerpres.

Informaţia, obţinută de site-ul hirado.hu, arată că sirianul, identificat drept Hassan F., a primit un card bancar preplătit cu 500 de euro.


Citeşte şi: Incidentul cu autobuzul deturnat în Milano reaprinde o discuţie privind cetăţenia acordată migranţilor

Bărbatul a încercat să evite detenţia, susţinând că are legături cu serviciile secrete, potrivit site-ului. În cadrul unei audieri, sirianul a afirmat că este agent al serviciilor secrete greceşti şi că are ca misiune identificarea jihadiştilor sosiţi în Europa.

Janos Hajdu, directorul centrului de contraterorism TEK, a declarat pentru M1 că bărbatul a susţinut multe în încercarea sa de a evita justiţia. Toate informaţiile sunt acum verificate cu ajutorul partenerilor internaţionali acolo unde este necesar, a adăugat el.

Citeşte şi: Pentagonul deblochează un miliard de dolari pentru zidul lui Trump

Potrivit declaraţiilor pentru M1 ale avocatului lui Hassan F., Laszlo Kelen, clientul său a primit cardul bancar cu 500 de euro în Grecia şi că documentul era valabil doar acolo.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.