Sistemul sanitar din Catalonia este în colaps: pacienţii cu şanse mici de supravieţuire nu mai sunt internaţi

Publicat:

Sistemul sanitar din Catalonia este în colaps: medicilor li se recomandă să nu mai interneze pacienţii în stare critică. La nivel oficial, scenariul este negat de autorităţile catalane, scrie mediafax.

Sistemul sanitar din Catalonia este în colaps din cauza pandemiei de coronavirus.


Citește și : Oprirea intermitentă a activităţilor, după un model matematic, poate reduce impactul economic (cercetători)

Cotidianul El Mundo scrie că spitalele au trecut la o triere drastică, iar pacienţii cu şanse mici de supravieţuire nu mai sunt internaţi în spital.

Scenariul este negat autorităţile locale, dar medicii au povestit presei că au primit o notă internă cu această recomandare.

La nivel global, Spania are al doilea cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus, 8.189, după Italia, cu 11.591.

Numărul deceselor a atins marți un nou record, 849 de morţi. În total, numărul cazurilor confirmate se apropie de 95.000.

Citește și : Proteste în Tunisia faţă de izolarea generală instaurată

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu secretarul general al ONU, António Guterres

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu secretarul general al ONU, António Guterres „Suntem mai puternici atunci când suntem uniți, iar acest lucru se...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.