Situaţia din Asia de Sud-Est dă semne de stabilizare. Malaezia anunţă o scădere a numărului de noi infectări

Publicat:

Autorităţile din Malaezia au raportat luni 134 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi încă un deces pus pe seama COVID-19, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Astfel, cea de-a treia economie din Asia de Sud-Est a înregistrat un total de 4.817 îmbolnăviri şi anunţă plafonarea numărului de noi infecţii raportate în ultimele 10 zile.


Citeşte şi: Trump şi Putin salută ‘marea importanţă’ a acordului OPEC

Autorităţile au anunţat şi un nou deces – un participant la o adunare religioasă ce este considerat responsabil de mai mult de o treime dintre cazurile confirmate de COVID-19 din această ţară în care s-au înregistrat, până în prezent, 77 de decese.

Malaezia înregistra cel mai mare număr de cazuri raportate de COVID-19 din această regiune a globului până luni, când Filipinele au anunţat un total cumulat de 4.932 de cazuri.

Citeşte şi: TORNADĂ UCIGAŞĂ în SUA (VIDEO): Şase oameni am murit!

Ministerul Sănătăţii din Filipine a raportat luni 284 de noi cazuri de COVID-19 şi 18 noi decese. În total, de la începutul epidemiei, în Filipine s-au înregistrat 315 decese puse pe seama noului coronavirus. Un total de 242 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Singapore a anunţat duminică seara 233 de noi cazuri, ajungând la un număr total de 2.532 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care 8 au decedat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil

O taxatoare de troleibuz a dat jos cu forţa un copil Un incident care a stârnit indignare a avut loc în data de 3 octombrie,...

Atenție! Se menține aerul poluat la Chișinău și Bălți

Atenție! Se menține aerul poluat la Chișinău și Bălți Aerul se menține poluat în municipiile Chișinău și Bălți, avertizează specialștii din cadrul Agenției Mediului. Citește și:...

Au achitat sute de euro să aibă un permis de conducere și s-au pomenit cercetați

Au achitat sute de euro să aibă un permis de conducere și s-au pomenit cercetați În ultimele 48 de ore, polițiștii de frontieră au descoperit...

Cercetătorii moldoveni proiectează un nou satelit

Cercetătorii moldoveni proiectează un nou satelit Cercetătorii de la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) proiectează un nou satelit, transmite Radio Moldova. Citește și: Alertă meteo...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.